Sanytol dezinfekce do obuvi—150 ml

Dezinfekce do obuvi. Prevence mykóz nohou. Odstraňuje mikroby a nepříjemný zápach. Sanytol dezinfekce do obuvi zahubí 99,9 % bakterií, virů a plísní, které jsou zdrojem nejen zápachu, ale i onemocnění kůže nohou. Neodbarvuje. Jemná a svěží vůně.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 3583268 | Zbozi: 18127188

Popis produktu

Dezinfekce do obuvi. Prevence mykóz nohou. Odstraňuje mikroby a nepříjemný zápach.
Sanytol dezinfekce do obuvi zahubí 99,9 % bakterií, virů a plísní, které jsou zdrojem nejen zápachu, ale i onemocnění kůže nohou. Neodbarvuje. Jemná a svěží vůně.

Užití

Sanytol dezinfekce do obuvi zahubí 99,9 % bakterií, virů a plísní, které jsou zdrojem nejen zápachu, ale i onemocnění kůže nohou. Dezinfikuje všechny boty v rodině (sportovní obuv, vycházkovou, lyžařské boty apod.) a odstraňuje z nich nepříjemné pachy. Obsahuje aktivní činidlo na pohlcování zápachu. Nezanechává skvrny, ani zbytky mastnoty. Neodbarvuje. Jemná a svěží vůně.
Odstraňuje 99,9 %* bakterie, plísně, viry.
Sanytol, expert v dezinfekci bez chlóru, vyvinul dezinfekční prostředek do obuvi, který odstraňuje mikroby, bakterie, plísně a viry, které způsobují zápach a onemocnění kůže nohou. Jeho unikátní složení pohlcuje pachy a dezinfikuje do hloubky. Zanechává příjemný pocit svěžesti. Odstraňuje mimo jiné patogeny, které způsobují: plísně, bradavice, mykózy tzv. atletická noha...
Tento výrobek má trojí účinek: baktericidní podle normy EN 13697 (5 min.), fungicidní podle normy EN 13697 (15min.), virucidní podle normy EN 14476 (30min).

Dávkování

Před použitím protřepejte. Aplikujte prostředek na vnitřní části obuvi před i po jejím použití. Nechte několik minut působit. V případě potřeby postup opakujte. Nezanechává skvrny ani mastný film.

Fakta

Obsahuje: Biocidní účinná látka (PT2/AE) biphenol 4g/kg (EC 201-993-5), >30% alifatické uhlovodíky, dezinfekční prostředky, parfémy (linalool, hexyl cinnamal, d-limonene).
Biocidní přípravek používejte bezpečně. Před použitím čtěte přiložené pokyny.
Údaje o firmě
Značka SANYTOL představuje experta v dezinfekčních čisticích prostředcích BEZ
CHLÓRU pro domácnost a osobní hygienu. Produkty jsou účinné v boji proti viditelné špíně (prach, mastnota, vodní kámen, nečistota...) i neviditelné špíně (viry, bakterie, plísně). Produkty jsou nejen velmi účinné, ale i šetmé k ošetřovaným povrchům a nezanechávají skvrny.

Příbalový léták