Incidin Liquid spray s aplikátorem—600 ml

Zdravotnický prostředek

Incidin Liquid Spray 600 ml s aplikátorem. Kapalný dezinfekční prostředek na bázi alkoholu k okamžitému použití pro rychlou a účinnou dezinfekci zdravotnických prostředků a povrchů. Neředí se, rychle zasychá a nezanechává rezidua. Neobsahuje aldehydy.

Cena vč. DPH
258 Kč
Dostupnost
skladem 3 ks


PDK: 3393817 | Zbozi: 18120162

Popis produktu

Incidin Liguid Spray 600 ml s aplikátorem. Kapalný dezinfekční prostředek na bázi alkoholu k okamžitému použití pro rychlou a účinnou dezinfekci zdravotnických prostředků a povrchů. Neředí se, rychle zasychá a nezanechává rezidua. Neobsahuje aldehydy.

Účinné látky

2-propanol n-propanol

Užití

Incidin Liguid Spray 600 ml s aplikátorem. Kapalný dezinfekční prostředek na bázi alkoholu k okamžitému použití pro rychlou a účinnou dezinfekci zdravotnických prostředků a povrchů. Neředí se, rychle zasychá a nezanechává rezidua. Neobsahuje aldehydy.

Návod k použití

přípravek v dostatečném množství (max. 40 ml/m2) nastříkejte ze vzdálenosti cca 30 cm na povrchy a předměty odolné vůči působení alkoholu a ponechte působit po předepsanou expoziční dobu nebo zaschnout.
Dbejte na dostatečné a rovnoměrné nanesení.
Spektrum účinnosti: přípravek je účinný proti bakteriím (vč. TBC), mikroskopickým kvasinkovitým houbám a obaleným virům (vč. HBV/HCV/HIV), Rota a Noro virům.
Oblast použití: přípravek se uplatní ve všech typech zdravotnických zařízení, je ideální pro stomatologické ambulance, penziony seniorů, v práci pečovatelské služby, provozech sanitek, při přepravě pacientů. Doporučujeme jej pro práci v laboratořích, v provozovnách kosmetiky, holičství, manikúry, pedikúry, soláriích, v masérských a lázeňských službách.
Vhodný pro rychlou a bezpečnou dezinfekci všech ploch a předmětů odolných vůči alkoholům.

Dávkování

Přípravek je určen pro okamžitou aplikaci. Neředí se! Neředěný přípravek v dostatečném množství (max. 40 ml/m2) nastříkejte ze vzdálenosti cca 30 cm na povrchy a předměty odolné vůči působení alkoholu a ponechte působit po předepsanou expoziční dobu nebo zaschnout. Dbejte na dostatečné a rovnoměrné nanesení.

Fakta

Přípravek je klasifikován jako nebezpečný pro zdraví člověka dle nařízení (ES) č. 1272/2008 (Varování; Hořlavé kapaliny, Kategorie 3, H226; Podráždění očí,
Kategorie 2, H319; Toxicita pro specifické cílové orgány - jednorázová expozice,
Kategorie 3, Centrální nervový systém, H336) nebo dle směrnice č. 1999/45/ES a 67/548/EHS (Xi; DRÁŽDIVÝ; R10; R67; R36)
Před použitím čtěte přiložené pokyny.
Při práci s koncentrovaným přípravkem dodržujte pokyny pro bezpečné zacházení, které naleznete v příslušném bezpečnostním listu přípravku.
Bezpečnostní upozornění:
Plný text R-vět
R11: Vysoce hořlavý. R36: Dráždí oči. R41: Nebezpečí vážného poškození očí.
R67: Vdechování par může způsobit ospalost a závratě.
Plný text H-vět
H225: Vysoce hořlavá kapalina a páry.
H318: Způsobuje vážné poškození očí.
H319: Způsobuje vážné podráždění očí.
H336: Může způsobit ospalost nebo závratě.

Prevence

P210: Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření.
P280: Používejte ochranné brýle/ obličejový štít.
Před použitím výrobku odpojte elektrická zařízení od zdroje el. energie a proveďte preventivní opatření proti vzniku výbuchu. Pouze pro profesionální použití.

Složení

Obsah účinných látek ve 100 g přípravku: 35 g propan-2-olu, 25 g propan-1-olu
Údaje o firmě
Ecolab Hygiene s.r.o.
Hlinky 118 603 00 Brno
IČO : 4699 5935, DIČ : CZ 4699 5935
Zapsáno KS Brno — město, oddíl C, vložka 8962
ECOLAB - jsme mezinárodní společnost, která nabízí tzv. full service, tj. zajištění veškerých požadavků souvisejících s čištěním a hygienou. V roce 1991 došlo ke spojení evropského koncernu Henkel a americké firmy Ecolab, předních světových dodavatelů sanitačních systémů pro profesionální uživatele. V roce 1992 zahájila společnost
Henkel-Ecolab svoji aktivní činnost v České republice. V roce 2001 se stává výhradním vlastníkem původního joint-venture firma Ecolab. V současné době Ecolab dodává po celém světě produkty nejvyšší kvality, zajišťuje nejmodernější technická řešení a takové služby, o jaké má zájem dnešní trh. V České republice nabízí firma Ecolab Hygiene s.r.o. komplexní sanitační programy pro profesionální uživatele, individuálně přizpůsobené požadavkům a potřebám jednotlivých provozů v nejrůznějších oblastech. Vysoké nároky na hygienickou čistotu v nemocnicích i jiných a nejenom ve zdravotnických zařízeních zajišťují dezinfekční a čistící prostředky portfolia divize Healthcare. HEALTHCARE znamená PÉČI o ZDRAVÍ. Rádi zdůrazňujeme tyto tři pilíře naší práce: prevence infekcí + ekologie + efektivita. Naše nabídka zahrnuje jak přípravky pro dezinfekci ploch, nástrojů, rukou a pokožky, doplněné mycími a ošetřujícími prostředky, tak i aplikace - dávkovače a další pomůcky. Nejde jen o prodej chemie, komplexní programy obsahují poradenský servis s velkým důrazem na kvalitu, bezpečnost a ekologii a zohlednění snahy partnerů o minimalizaci nákladů. V rámci pravidelných návštěv u zákazníků, jejichž součástí je kontrola pracovních postupů, s námi klienti konzultují kvalitu provedení úklidu a otázky bezpečnosti práce, organizujeme nejrůznější typy školení pro personál a nabízíme sestavení hygienických plánů šitých na míru. Motto naší práce zní: ČISTOTA.
BEZPEČNOST. OCHRANA ZDRAVÍ.
Wwww.ecolabcz.cz www.ecolab.com

Příbalový léták