Salinis Slané preclíky—60 g

Preclíky bez lepku 60 g. Potravina speciálně připravena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových a bez pšeničných surovin. ALERGENY: SÓJA.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8008698002070 | Zbozi: 18106215

Popis produktu

Preclíky bez lepku 60 g. Potravina speciálně připravena pro osoby s nesnášenlivostí lepku, vyrobená z bezlepkových a bez pšeničných surovin. ALERGENY: SÓJA.

Užití

Křupavé solené preclíčky se stanou vašimi společníky nejen k napínavým televizním večerům, ale i během celého dne.

Dávkování

Bez omezení.

Prevence

Při bezlepkové dietě smíte jíst vše, kromě potravin obsahujících lepek (to znamená vyrobených z pšenice, žita, ovsa a ječmene). Proto bezlepkové potraviny poznáte podle symbolu přeškrtnutého klasu. Dobrá zpráva je, že po nasazení bezlepkového jídelníčku se Vaše zdravotní problémy zmírní a do určitého času zcela vymizí.

Fakta

Po nasazení bezlepkové diety je bezprostředním důsledkem vymizení klinických příznaků. U osoby s typickými příznaky jsou účinky bezlepkové diety zázračné. Za několik dní se vylepší chuť k jídlu i celková nálada. U dětí s bezlepkovou dietou se opět dostaví přirozený růst. Včasná léčba bezlepkovou dietou snižuje především riziko dlouhodobých komplikací.

Poznámka

(Více informací o celiakii najdete například ma stránkách Klubu celiake Brmo www.klubceliakie.cz, Společnosti pro bezlepkovou dietu Praha www.celiak.cz, nebo oficiální stránce pro celiaky na Slovensku www.celiakia.sk, se kterými partnersky spolupracujeme).

Složení

Kukuřičný škrob, palmový olej, bramborový škrob, mořská sůl, invertní cukrový sirup, sušené pekařské droždí, stabilizátor: karboxymetylcelulóza, emulgátor: sójový lecitin, kypřící látky: difosforečnan sodný, hydrogenuhličitan sodný. Může obsahovat stopy sezamu.
Výživové údaje na 100g: 2022 kJ/482 kcal; Tuky: 21,0g; z toho nasycené mastné kyseliny: 9,9g; Sacharidy 72g; z toho cukry: 2,0g; Vláknina: 0,9g; Bílkoviny: 0,9g; Sůl: 2,5g
Údaje o firmě
Firma Kleis, s.r.o.už od roku 2003 dováží a distribuuje po celé České republice a
Slovensku světově známé bezlepkové potraviny prvotřídní kvality z Itálie, známé pod značkou Schár. Bezlepkové potraviny Schár patří k tomu nejlepšímu a nejchutnějšímu, co lze jíst v případě bezlepkové diety.
Více se dozvíte na našich internetových stránkách www.kleis.cz

Příbalový léták