Revitalon Forte—90+30 tobolek

Unikátní kombinace vyváženého množství rostlinných extraktů, vitaminů, minerálních látek a důležitých aminokyselin, které působí uvnitř organizmu, vyživují vlasy přímo od kořínků a současně přispívají k udržení přirozeného stavu vlasů.

Cena vč. DPH
519 Kč
Dostupnost
skladem 9 ks

PDK: 3357499 | Zbozi: 18130148

Popis produktu

Unikátní kombinace vyváženého množství rostlinných extraktů, vitaminů, minerálních látek a důležitých aminokyselin, které působí uvnitř organizmu, vyživují vlasy přímo od kořínků a současně přispívají k udržení přirozeného stavu vlasů.

Užití

Revitalon Forte obsahuje unikátní kombinaci vyváženého množství rostlinných extraktů, vitaminů, minerálních látek a důležitých aminokyselin, které působí uvnitř organizmu, vyživují vlasy přímo od kořínků a současně přispívají k udržení přirozeného stavu zdravých vlasů.
Aminokyseliny jsou základními stavebními kameny „vlasové“ bílkoviny keratin, která utváří strukturu vlasů i nehtů a rozhoduje o jejich kvalitě. Významný vliv na kvalitu vlasů mají i další látky, jako např. biotin, selen a zinek, které přispívají ke zlepšení vzhledu a struktury oslabených vlasů a jejich růstu.
Všechny tyto látky je potřeba v dostatečném množství doplňovat potravou či pomocí doplňků stravy, např. prostřednictvím přípravku Revitalon Forte.
EXTRA SILNÁ RECEPTURA v každé kapsli - 18 účinných látek aminokyseliny jsou základními stavebními kameny pro tvorbu bílkovin, které tvoří strukturu vlasů a nehtů biotin přispívá k udržení zdravých vlasů a pokožky měď přispívá k zachování přirozené barvy vlasů zinek, selen, extrakt z přesličky pomáhají přispět ke zlepšení vzhledu a struktury vlasů, nehtů a pokožky vitamin B6 se podílí na tvorbě aminokyseliny L-cysteinu vitamin C je významný antioxidant, důležitý nejen pro imunitní systém, ale i pro tvorbu kolagenu, látky nezbytné pro strukturu pokožky a krevních cév pivovarské kvasnice obsahují komplexní spektrum B-vitaminů extrakt z kopřivy je doporučován užívat při problémech s vlasy.

Dávkování

1 kapsli denně zapít dostatečným množstvím tekutiny. Užívat po jídle.

Složení

L-methionin, L-cystein, biotin, vitamin B1, vitamin B6, kyselina pantothenová, kyselina listová, vitamin C, měď, zinek, selen, kyselina 4 - aminobenzoová (PABA), kyselina hyaluronová, pivovarské kvasnice, extrakt ze zlatého prosa, extrakt z pšeničných klíčků, extrakt z kopřivy, extrakt z přesličky rolní.
Údaje o firmě
Wwww.vitar.cz

Příbalový léták