Revital C vitamin 1000mg pomeranč —20 šumivých tablet

Šumivé tablety určené k přípravě lahodného nápoje s příchutí pomeranče, obsahující vysokou dávku vitaminu C (1000 mg). Vitamin C je důležitý nejen pro imunitní systém, ale i pro spoustu dalších fyziologických procesů v lidském organizmu.

Cena vč. DPH
90 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3066405 | Zbozi: 18105085

Popis produktu

Sumivé tablety určené k přípravě lahodného nápoje s příchutí pomeranče, obsahující vysokou dávku vitaminu C (1000 mg). Vitamin C je důležitý nejen pro imunitní systém, ale i pro spoustu dalších fyziologických procesů v lidském organizmu.

Užití

Tablety jsou určené k přípravě perlivého nápoje s lahodnou příchutí pomeranče. Obsahují vysokou dávku vitaminu C (1000 mg), který je důležitý pro mnoho fyziologických procesů v lidském organizmu. Vitamin C je důležitý antioxidant, který významně podporuje imunitní systém. Přispívá k tvorbě kolagenu, který je důležitý pro funkci krevních cév, kůže, dásní, zubů, chrupavek a kostí. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normálnímu energetickému metabolizmu, ke zvýšenému vstřebávání železa a podporuje normální psychickou činnost.

Dávkování

Dospělí 1 tabletu denně, děti od 12 let 1/2 tablety denně. Rozpustit ve 200 ml vody.
Údaje o firmě
Wwww.vitar.cz

Příbalový léták