ProbioLact forte N°12—12x10 tobolek

ProbioLact Forte N°12 obsahuje vyvážený komplex 12 resp. 14 různých kmenů živých mikroorganismů v počtu až 10 miliard v jedné tobolce.

Cena vč. DPH
1 460 Kč
Dostupnost
skladem 4 ks

PDK: 3918753 | Zbozi: 18135049

Popis produktu

ProbioLact Forte N*12 obsahuje vyvážený komplex 12 resp. 14 různých kmenů živých mikroorganismů v počtu až 10 miliard v jedné tobolce.

Užití

Bakterie Lactobacillus acidophilus biofilm jsou zpracovány unikátní technologií do formy tzv. biofilmu. Biofilm je přirozená souvislá vrstva bakterií, které vytváří ochrannou a stimulační bariéru. Tato probiotika jsou produkována tak, aby se již v průběhu výroby chovala obdobným způsobem jako by byla na střevní sliznici.
ProbioLact forte N*12 dále obsahuje inulin z čekanky (prebiotikum) pro podporu růstu laktobacilů a bifidobakterií. Speciální neželatinová enterosolventní tobolka déle chrání její obsah v žaludku před nízkým pH a pomáhá tak prodlužovat stabilitu a vitalitu živých kultur.
Přípravek je vhodný i pro osoby se speciálními stravovacími zvyklostmi (vegany a vegetariány).
Díky vitamínu C přispívá ke správnému energetickému metabolismu a ke správné funkci imunitního systému a vitamínu D přispívá ke správné hladině vápníku v krvi, podílí se na procesu dělení buněk, udržuje zdravý stav kostí, zubů a svalů.
Přispívá ke správné funkci imunitního systému.
Je vhodný při užívání antibiotik, při cestování, zažívacím diskomfortu a vždy, když potřebujete doplnit přátelskou střevní mikroflóru.

Dávkování

1 tobolka 1- 2x denně před jídlem, zapijte dostatečným množstvím tekutiny.
V případě, že probiotika užíváte v průběhu antibiotické léčby, doporučujeme ProbioLact
Forte N*12 užívat přibližně v polovině intervalu mezi jednotlivými dávkami antibiotik.

Fakta

Nepřekračujte doporučené dávkování.
Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy.
Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou ze složek.
Není vhodné pro děti do 3 let.
Ukládejte mimo dosah dětí.

Složení

Kukuřičný škrob, plnidlo (hydroxypropylmethylcelulóza), inulin, probiotické kultury (Bifidobacterium breve, Lactobacillus casei), Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus, © Lactobacillus — rhamnosus, © Lactobacillus sporogenes, © Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus bulgaricus,
Bifidobacterium — infantis, Bifidobacterium © longum, © Bifidobacterium | lactis — biofilm,
Lactobacillus acidophilus biofilm), kyselina L-askorbová, látka protispékavá (hořečnaté soli mastných kyselin), cholekalciferol.

Příbalový léták