Prezervativ - kondom Pepino Banán—3 ks

Zdravotnický prostředek

PEPINO anatomicky tvarované kondomy z přírodního latexu s banánovou vůní s rezervoárem. Šířka 53mm, délka 180mm. Vlhčeno silikonovým olejem. 100% elektronicky testováno. 3ks v krabičce.

Cena vč. DPH
42 Kč
Dostupnost
skladem 9 ks

PDK: 8592442900014 | Zbozi: 18115979

Popis produktu

PEPINO anatomicky tvarované kondomy z přírodního latexu s banánovou vůní s rezervoárem. Sířka 53mm, délka 180mm. Vlhčeno silikonovým olejem. 100% elektronicky testováno. 3ks v krabičce.

Užití

Používejte Pepino kondom při každém pohlavním styku. Před a po ukončení pohlavního styku omyjte ruce a pohlavní orgány vodou. Opatrně roztrhněte folii tak, aby nedošlo k poškození kondomu. Nepoužívejte kondom, jestliže se lepí, praská nebo je jinak poškozen. Nepoužívejte jej také v případě, že je prošlá expirační doba kondomu nebo poškozený obal. Spičku kondomu (2-3cm) přidržte palcem a ukazováčkem tak, aby se vytlačil vzduch. Pak narolujte na ztopořený penis tak, aby byl konec s rezervoárem prázdný. Buďte při tom opatrní, ať nepoškodíte kondom ostrými nehty nebo prsteny. Před ochabnutím pohlavního údu přidržte kondom při jeho kořeni a vytáhněte jej pomalu ven.
Použitý kondom hygienicky znehodnoťte. Nikdy jej nesplachujte do WC.

Dávkování

Při každém pohlavním styku. Prezervativ je určen pro jednorázové použití!

Fakta

Pro dodatečné zvlhčení kondomu používejte pouze lubrikanty na vodní bázi. Žádný kondom nemá 100% účinnost. Je-li však správně používán, je účinný jako ochrana proti otěhotnění a snižuje riziko nákazy nebo šíření pohlavních chorob vč. viru HIV. Osobám trpícím alergiemi na latex doporučujeme používat kondom pouze po konzultaci s lékařem.

Poznámka

PEPINO - prověřené produkty nejvyšší kvality.

Složení

100% latex

Příbalový léták