Pomáda s měsíčkem zahradním —4.5 g

Zvláčňuje a regeneruje rozpraskané rty a jiná citlivá místa pokožky. Obsahuje výtažek z mesíčku zahradního v olivovém oleji obohaceném vitaminem E.

Cena vč. DPH
41 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8595002305625 | Zbozi: 18101644

Popis produktu

Zvláčňuje a regeneruje rozpraskané rty a jiná citlivá místa pokožky. Obsahuje výtažek z mesíčku zahradního v olivovém oleji obohaceném vitaminem E.

Účinné látky

Triglycerides Fatty Acides
Extract
Olive Oil Marigold Extract

Užití

Ochrana popraskané a suché kůže rtů, ochrana před vlivy počasí.

Dávkování

dle potřeby

Příznaky

Nadměrné vysušení kůže rtů, působení vnějších vlivů počasí.

Prevence

Zklidnění podrážděné a přesušené pokožky.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Nabízíme vám 17 druhů výrobků typu jeleních lojů. Jejich základem je přírodní komplex triglyceridů mastných kyselin ve směsi s medicinální vazelínou a parafiny bez chemické konzervace, který vytváří základní bariérový ochranný a hydratační exefekt. Příznivé účinky u jednotlivých přípravků jsou v různých variantách zvýrazněny specificky účinkujícími přísadami, jako jsou placentární kolagenový komplex, lanolín, rostlinné oleje, vitaminy A, E a extrakty z měsíčku zahradního, řepíku a jitrocele. U řady dětských pomád se používají ovocné esence pro zpříjemnění chuti na rtech a u opalovacích pomád účinné filtry. Všeobecně lze říci, že jelení loje a pomády jsou zcela výjimečnými a velice osvědčenými kosmetickými přípravky, které při ochraně a pěstění pleti opravdu pomáhají.

Poznámka

Detecha, chemické výrobní družstvo, působí na českém trhu již od roku 1954. Tradice a mnohaleté zkušenosti v oboru činnosti jsou neustále doplňovány spoluprací se špičkovými odborníky v oboru a renomovanými výzkumnými pracovišti. Výsledkem této činnosti je průběžné uvádění zcela nových anebo inovovaných produktů na trh. Tyto produkty splňují ty nejpřísnější požadavky.
Kromě důrazu na profesionální zázemí patří mezi priority společnosti vysoká standardní kvalita výrobků - důkazem tohoto tvrzení jsou certifikáty dle ČSN EN ISO 9001 pro oba výrobní směry, propůjčené certifikačním orgánem TŮV CERT.
Údaje o firmě www.detecha.cz

Příbalový léták