PM Elixír cévní—60 tablet

Historickým zdrojem pro tvorbu produktu byly publikované bylinné čaje pro očistnou kúru cévního systému polské lékařky J. Gornické.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595025423023 | Zbozi: 18133988

Popis produktu

Historickým zdrojem pro tvorbu produktu byly publikované bylinné čaje pro očistnou kúru cévního systému polské lékařky J. Gornické.

Účinné látky

Přeslička rolní
Borůvka černá
Třezalka tečkovaná

Užití

Historickým zdrojem pro tvorbu produktu byly publikované bylinné čaje pro očistnou kúru cévního systému polské lékařky J. Gornické. V daném případě byly voleny extrakty z bylin vyrobené originálním šetrným technologickým postupem, které byly zapracovány po přidání Propolisu Moravia PMA do tabletové aplikační formy. Výhodou produktu je přesně definované složení a jeho praktická aplikační forma.

Dávkování

1 tableta ráno a 1 večer před jídlem.

Kontraindikace

Nevhodné pro osoby citlivé na včelí produkty.

Vedlejší příznaky

Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určen pro těhotné ženy a kojící matky, není určen pro děti. Obsahuje včelí produkt propolis a třezalku tečkovanou.

Složení

Borůvka černá list extrakt 3:1 (Vaccinium myrtillus) 75 mg, Třezalka tečkovaná nať extrakt 3:1 (Hypericum perforatum) 75 mg, Jahodník obecný list extrakt 3:1 (Fragaria vesca) 50 mg, Světlík lékařský nať extrakt 3:1 (Euphrasia officinalis) 20 mg, Přeslička rolní nať extrakt 3:1 (Eguisetum arvense) 20 mg, Propolis Moravia PM© 10 mg
Údaje o firmě www.purusmeda.cz

Příbalový léták