PH Minerals na odkyselení—320 g

pH Minerals je potravní doplněk vhodný pro odkyselení organismu, ale také přispívá k zabránění svalových křečí. Kombinace organicky vázaných minerálů v sypké formě - snadná příprava rozmícháním malého množství ve vodě.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2668839 | Zbozi: 18106314

Popis produktu

pH Minerals je potravní doplněk vhodný pro odkyselení organismu, ale také přispívá k zabránění svalových křečí. Kombinace organicky vázaných minerálů v sypké formě - snadná příprava rozmícháním malého množství ve vodě.

Účinné látky

Draslík, Vitamin K2 MK-7
Vápník, Horčík
Vitaminy

Užití

pH Minerals je potravní doplněk vhodný pro odkyselení organismu, ale také přispívá k zabránění svalových křečí. K ombinace organicky vázaných minerálů v sypké formě - snadná příprava rozmícháním malého množství ve vodě.
Důvody k nákupu pH Minerals: - Příispívá k úpravě acidobazické rovnováhy organismu (snižuje překyselení organismu) - Přispívá k neutralizi škodlivých kyselin. - Přispívá k zmírněni tvorbě svalových křečí. - Doplňuje zásoby minerálních látek. - Přispívá k snížení míry únavy a vyčerpání. - Přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi. Současně přispívá k udržení normálního metabolismu, tedy nejen cukrů, ale také bílkovin a tuků. - Neobsahuje cukr, sladkou chuť zajištuje Stevia rebaudiana. Je tak vhodný i pro diabetiky. - Vysoká vstřebatelnost surovin. V pH Minerals jsou použity organické suroviny, které oproti ostatním výrobkům zajišťují metabolické využití vyšší než 90 % (oproti jiným, jejichž využití je 10—20 %). - Obsahuje výtažek z čekanky s prebiotickou vlákninou inulínem. Inulín je ve vodě rozpustná vláknina s detoxikačním a prebiotickým účinkem. - Výborná chuť - pH minerály jsou snadno rozpustné ve vodě a výborně chutnají. - Český výrobek.

Dávkování

Pro maximální využití 2x denně 2 čajové lžičky prášku dobře rozpustit v 1 dcl vody a vypít po dobu alespon 1- 3 měsíců. Po zlepšení zdravotního stavu lze užívat i poloviční dávku.

Složení

Regulátory kyselosti laktát vápenatý a laktát hořečnatý, čekanková vláknina - inulín, regulátor kyselosti citrát tridraselný, sušená citrónová štáva, L-carnitin tartrát, regulátor kyselosti kyselina jablečná, protispékavá látka uhličitan hořečnatý, přírodní citrónové aroma, sladidlo steviol glykosidy — extrkt stevia rebaudiana, barvivo kurkumin, glukonát manganatý, Vitamin B6 - pyridoxin hydrochlorid, VitaminB2 - riboflavin, Vitamin B9 - kyselina listová, menachinon MK-7, laktát chromitý, Bór glycinát, Vitamin B12 - kyanokobalamin, VitaminD3 — cholekalciferol.

Příbalový léták