Pás Kýlní tříselný Jednostranný

Zdravotnický prostředek

Zdravot.textil má především léčebnou funkci. Používá se po chirurg.zákrocích, při kýlách,jako opora ochablého svalstva a vazů,opora krční páteře apod.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594744001123 | Zbozi: 18108848

Popis produktu

Zdravot.textil má především léčebnou funkci. Používá se po chirurg.zákrocích, při kýlách,jako opora ochablého svalstva a vazů,opora krční páteře apod.

Užití

Používá se po chirurgických zákrocích, při kýlách, jako opora ochablého svalstva a vazů, opora krční páteře apod. Lze však použít také preventivně, např. proti rozvinutí pooperační kýly nebo jako bandáž.
Náš sortiment zahrnuje pásy břišní, bederní a kýlní, dále krční límce, suspenzory, dětské abdukční peřinky a pupeční pásky, ortopedické pomůcky a výrobky pro různá nemocniční oddělení.

Dávkování

Dle potřeby.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Společnost Ergon je v současné době největším tuzemským výrobcem individuální ortopedické obuvi, s širokým polem působnosti zahrnujícím území celé České republiky.
Nedílnou a stále se rozvíjející součástí je také výroba zdravotnického textilu.
Začátky působení společnosti sahají až do roku 1918, kdy se sloučila výrobní družstva
Ergon a Odip. Již více než třičtvrtě století dlouhá tradice naší výroby dává tušit bohaté zkušenosti a řemeslnou zručnost, které jsou zárukou kvalitních výrobků.
Činnost společnosti je zaměřena na následující obory zdravotnické výroby: - výroba zdravotnického textilu - výroba individuální ortopedické obuvi - výroba, úpravy a opravy individuální ortopedické obuvi - ortopedické úpravy standardní obuvi - výroba a aplikace ortopedických vložek pro všechny vady nohou - výroba přímých náhrad nohou a odborné aplikace

Poznámka

Na základě odborného vyšetření jsou naše výrobky hrazeny zdravotnickými pojišťovnami dle platných předpisů, jsou však i volně prodejné.
Údaje o firmě www.ergon.cz

Příbalový léták