Orto Trend StopBac antibakter. vložky do bot—1 pár

Antibakteriální vložky do bot StopBac ORTO TREND poskytují díky inovativnímu nanotechnologickému řešení s kationty Ag účinný a dlouhotrvající antibakteriální efekt. Jsou výborným prostředkem pro zlepšení hygienického prostředí v obuvi a redukci zápachu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3956928 | Zbozi: 18137188

Popis produktu

Antibakteriální vložky do bot StopBac ORTO TREND poskytují díky inovativnímu nanotechnologickému řešení s kationty Ag účinný a dlouhotrvající antibakteriální efekt.
Jsou výborným prostředkem pro zlepšení hygienického prostředí v obuvi a redukci zápachu.

Užití

Aktivní zóna krycí textilie vložky StopBac ORTO TREND je tvořena nanovrstvou obsahující stopové množství stříbra. Stříbro působí na buňky bakterie a způsobuje jejich destrukci, která vede až k úplnému odumření mikroorganismu. Tento mechanismus je účinný u všech běžných bakteriálních kmenů. Na rozdíl od řady jiných přípravků je navíc antimikrobiální účinek vložek StopBac dlouhodobý a rovnoměrný, čímž výrazně působí proti růstu a množení bakterií a zápachu.

Dávkování

Vložky do bot StopBac ORTO TREND jsou českým výrobkem určeným pro všechny aktivní lidi, kteří mají zájem svým nohám poskytnout zdravé prostředí a zvýšený komfort, tak i sportovcům pro podporu jejich výkonu.

Prevence

Vložky do bot StopBac ORTO TREND jsou českým výrobkem určeným pro všechny aktivní lidi, kteří mají zájem svým nohám poskytnout zdravé prostředí a zvýšený komfort, tak i sportovcům pro podporu jejich výkonu.

Složení

Vložka StopBac ORTO TREND má navíc moderní dvouvrstvý design obsahující viscolatexovou vrstvu s paměťovým efektem, která se vytvaruje dle Vašeho chodidla, a vrstvu New gel latex pro zvýšený komfort a prodyšnost. Tato technologie účinně tlumí vibrace a přispívá tak výrazně nejen ke komfortu chůze, ale také ke snížení negativních účinků při zvýšené zátěži.
Údaje o firmě
Společnost Grade Medical je přední český výrobce inovativních zdravotnických prostředků. Soustředime se na výrobu produktů s vysokou přidanou hodnotou, neustále investujeme do zdokonalování vlastních kapacit v oblasti výzkumu a vývoje a do moderních inteligentních výrobních linek. Mezi naše stěžejní produkty patří řada krytí
StopBac, která díky unikátnímu výrobnímu postupu a nanotechnologii založené na kationtech stříbra přináší výjimečně silný antimikrobiální efekt.
Grade Medical s.r.o.
K Sádkám 158
Praha 5 - Lahovice 159 00
IČO: 64577732 DIČ: CZ64577732
Telefon: 776490521
Web: www.grademed.cz
E-mail: office(©grademed.cz

Příbalový léták