Orthomol Natal—30 sáčků + 30+30 tobolek

Doplněk stravy pro ženy v období před otěhotněním, v průběhu těhotenství a po porodu. Obsahuje vitamíny, stopové prvky a antioxidanty (kyselina listová, jód, železo, hořčík, vápník) a specifické omega-3-mastné kyseliny včetně DHA a probiotika.

Cena vč. DPH
1 401 Kč
Dostupnost
skladem 7 ks

PDK: 2839240 | Zbozi: 18115943

Popis produktu

Doplněk stravy pro ženy v období před otěhotněním, v průběhu těhotenství a po porodu.
Obsahuje vitamíny, stopové prvky a antioxidanty (kyselina listová, jód, železo, hořčík, vápník) a specifické omega-3-mastné kyseliny včetně DHA a probiotika.

Užití

Přípravek Orthomol© Natal je doplněk stravy pro ženy před otěhotněním, v průběhu těhotenství a po porodu, obsahující vitamíny, stopové prvky a antioxidanty jako kyselina listová, jód, železo, hořčík a vápník právě tak jako specifické omega-3-mastné kyseliny včetně DHA a probiotika. Obsahuje cukry.
Vaše strava před a v průběhu těhotenství a po porodu hraje důležitou roli ve vývoji
Vašeho dítěte. Strava bohatá na mikroživiny v průběhu kojení zaručuje, že budete schopna zajistit Vašemu dítěti výživu, kterou potřebuje pro svůj růst a pro život.
S přípravkem Orthomol© Natal si můžete být jistá, že Vy i Vaše dítě dostáváte v průběhu těhotenství a kojení dostatečné množství mikroživin. Doplněk stravy Orthomol© Natal se také doporučuje užívat v období plánování těhotenství, neboť Váš organismus potřebuje mikroživiny denně. Doporučujeme proto užívat Orthomol © Natal dlouhodobě.
Antioxidanty jako vitamin C, vitamin E a betakarotén, právě tak jako stopové prvky zinek a selen, podporují funkci imunitního systému.
Kyselina listová a vitamin B12 zajišťují růst buněk a jsou nezbytné pro optimální vývoj.
Jód a selen jsou důležité pro funkci štítné žlázy.
Zelezo, kyselina listová a vitamin B12 podporují tvorbu červených krvinek.
Vápník, vitamin D a vitamin K jsou potřebné pro vývoj kostí. Vápník je také důležitý při produkci mateřského mléka.
B vitaminy podporují metabolické funkce matky a dítěte.
Omega-3-mastné kyseliny jsou důležité pro vývoj zraku a mozku Vašeho dítěte.
Probiotika posilují obranyschopnost organismu a regulují zažívání.

Dávkování

1 denní dávka = 14 g granulátu plus 3 tobolky (1,6 g). Rozpusťte obsah jednoho sáčku (=denní dávka) ve 150 - 200 ml neperlivé vody nebo ovocné šťávy a denně vypijte během jídla nebo po jídle. Navíc spolkněte 2 červenohnědé tobolky (omega-3-mastné kyseliny, vit. E a stopové prvky) a jednu bílou tobolku obsahující probiotické kultury.

Fakta

Orthomol© Natal obsahuje vstřebatelné cukry. V případě poruch snášenlivosti lze tento přípravek užívat pouze s velkou opatrností a pod pečlivou kontrolou metabolismu. Denní dávka přípravku obsahuje 8,4 g cukrů.
Orthomol© Natal ve formě granulí v sáčku obsahuje jód. Pokud trpíte zvýšenou funkcí štítné žlázy (hypertyreóza), prosím, zeptejte se svého lékaře, zda můžete přípravek užívat.
Potřeba železa a často i hořčíku je v těhotenství významně vyšší. Dodatečný příjem těchto látek může být proto nezbytný. Poraďte se, prosím, se svým gynekologem.
Přípravek není určen jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Složení

Sacharóza, kalcium laktogluconát, kys. citronová (okyselovadlo), maltodextrin, glukóza, rybí olej, hydrát zásaditého uhličitanu hořečnatého, magnesium citrát, kalcium laktát, dekahydrát uhličitanu sodného (regulátor kyselosti), kukuřičný škrob, uhličitan vápenatý, želatina, příchuť, včelí vosk (emulgátor), askorbová kys., glycerol (humektant), rostlinný olej, vitamin E, hydroxypropylmetylcelulóza (zahušťovadlo), nikotinamid, zinek glukonát, arabská guma (stabilizér), kalcium pantotenát, ferum (II) fumarát, magnesiové soli nenasycených mastných kyselin (protispékavá látka), kultura bakterií kys. mléčné (obsahuje prvky mléka a sóji), pyridoxin hydrochlorid, tiamin hydrochlorid, sójový lecitin (emulsifikátor), riboflavin, oxid železnatý (barvivo), síran měďnatý, betakaroten, kys. listová, hexahydrát chloridu chromitého, molybdenan sodný, jodid draselný, biotin, selenan sodný, fytomenadion, kyanokobalamin, cholekalciferol.
Údaje o firmě
Výrobce:
Orthomol GmbH
Herzogstr. 30 40764 Langenfeld
Německo
Wwww.orthomol.com.
Dovozce a distributor:
IBI, spol. s r.o.
Senovážné náměstí č.5 110 00 Praha 1
Česká republika
Www.ibi.cz

Příbalový léták