Orissa 1000—60 tobolek

Doplněk stravy. Bohatý zdroj omega-6 mastných kyselin a kyseliny gama-linolenové. Obsahuje pupalkový olej 1000 mg v jedné tobolce. Podporuje zdravý vzhled a pružnost pokožky, příznivě působí při menstruačních obtížích a pomáhá chránit srdce a cévy.

Cena vč. DPH
449 Kč
Dostupnost
skladem 1 ks

PDK: 3779882 | Zbozi: 18138635

Popis produktu

Doplněk stravy. Bohatý zdroj omega-6 mastných kyselin a kyseliny gama-linolenové.
Obsahuje pupalkový olej 1000 mg v jedné tobolce. Podporuje zdravý vzhled a pružnost pokožky, příznivě působí při menstruačních obtížích a pomáhá chránit srdce a cévy.

Účinné látky

Pupalkový olej 1000 mg
Vitamin E 15 mg

Užití

Bohatý zdroj omega-6 mastných kyselin a kyseliny gama-linolenové. Obsahuje pupalkový olej 1000 mg v jedné tobolce. Vzhledem k obsahu esenciálních mastných kyselin podporuje olej z pupalky dvouleté zdravý vzhled a pružnost pokožky, příznivě působí při menstruačních obtížích a pomáhá chránit srdce a cévy.

Dávkování

1 až 3 tobolky denně spolu s jídlem. Nepřekračujte doporučenou denní dávku.

Poznámka

Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Pokud užíváte léky snižující srážlivost krve, fenothiazin nebo máte epilepsii, konzultujte užívání se svým lékařem.
Zdroj vitaminu E. Bez lepku. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí. Uchovávejte na suchém a chladném místě.

Složení

želírující látka želatina, zvlhčující látka glycerol, čištěná voda, antioxidant vitamin E 15 mg (D-alfa tokoferol, 125 % denní referenční hodnoty příjmu).

Příbalový léták