Originální karlovarská koupel.sůl náhr.balen—300 g

Tradičním a charakteristickým druhem karlovarské kosmetiky je koupelová sůl. Při výrobě se vychází z historických tradic.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594910016104 | Zbozi: 18127317

Popis produktu

Tradičním a charakteristickým druhem karlovarské kosmetiky je koupelová sůl. Při výrobě se vychází z historických tradic.

Užití

Tradičním a charakteristickým druhem karlovarské kosmetiky je koupelová sůl. Při výrobě se vychází z historických tradic. Vždyť i samotné lázně Karlovy Vary hojně využívají koupele. A slaná koupel v karlovarských solích dokáže pravé divy. Koupel ve vodě s koupelovou solí s rostlinnými silicemi a výtažky ze západočeských slatin povzbuzuje výměnu látek a má léčivé účinky na pokožku. Nečistoty pokožky se účinněji odstraňují, minerální látky a stopové prvky obsažené v koupelové soli pronikají do pokožky a po koupeli pokožka zůstane hladká a jemná. Dalším kladným rysem koupele s koupelovou solí je to, že dokonale uspokojí nervy a má tak kladný vliv na vnitřní regeneraci a odpočinek. Karlovarské koupelové soli jsou vyráběny podle hlavních součástí mineralizace karlovarských léčivých termálních pramenů s obsahem rostlinných silic a s výtažky ze západočeských léčivých slatin. Zejména vliv arniky má navíc hojivé účinky, zmírňuje bolesti, odstraňuje únavu a pálení, celkově osvěžuje. Firma Vřídlo Karlovy Vary uvádí na trh celou škálu moderních přípravků koupelových solí.
Údaje o firmě www.vridlo.cz
Karlovarská kosmetika byla v minulosti a je i v současnosti známá především tím, že ve svých výrobcích vždy hojně využívala darů přírody. Štědrým zdrojem pro výrobu je vedle prvkových základů tryskajících karlovarských pramenů i celá rostlinná říše. Karlovarská hlediska přijatelné cenové relace.

Příbalový léták