Odaban Spray Antitranspirant—30 ml

Odaban je nejúčinnější antiperspirant, který pomáhá proti nadměrnému pocení v oblasti podpaždí, dlaní, obličeje, proti vzniku puchýřů na nohách, atd. Odaban může používat celá rodina.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2722339 | Zbozi: 18112057

Popis produktu

Odaban je nejúčinnější antiperspirant, který pomáhá proti nadměrnému pocení v oblasti podpaždí, dlaní, obličeje, proti vzniku puchýřů na nohách, atd. Odaban může používat celá rodina.

Užití

Odaban antiperspirant ve spreji 30ml
Odaban je nejúčinnější antiperspirant, který pomáhá proti nadměrnému pocení v oblasti podpaždí, dlaní, obličeje, proti vzniku puchýřů na nohách, atd. Odaban je bezpečný, jednoduchý na použití a dodá sebedůvěru v oblasti osobní hygieny. Odaban může používat celá rodina.

Dávkování

Návod k použití

1. Aplikujte jednou nebo dvakrát týdně. 2. Před aplikací se ujistěte, že vaše pokožka je dokonale suchá. Po koupeli vyčkejte nejméně hodinu a poté aplikujte sprej. . 3. Aplikujte jedno stříknutí těsně před spaním. Zeny a osoby s citlivou pokožkou by měly sprej aplikovat pomocí vatového tamponu nebo vatové tyčinky. 4. Druhé ráno se osprchujte a vysušte místa, na která byl aplikovaný sprej. Nikdy neaplikujte sprej během dne.
Používejte večer, dokud nebudete mít míru pocení pod kontrolou, což může trvat pár dní až pár týdnů. Po uplynutí tohoto období zredukujte aplikované množství spreje na jednou nebo dvakrát za týden podle potřeby.
Pokud je dávkovač ucpaný, pročistěte jej a opláchněte horkou vodou.

Kontraindikace

Vyhněte se aplikaci spreje na oblečení, na naleštěné povrchy a na podrážděnou a popraskanou kůži a 24 hodin po holení v podpaždí.

Fakta

Skladujte v chladu a vyhněte se kontaktu s očima, s ústy a s přímým ohněm. Skladujte mimo dosah dětí.
Údaje o firmě www.euromd.cz, infoeuromd.cz, www.odaban.com

Příbalový léták