Obinadlo Krátkotažné COMPRILAN S 90% elasticita—10cm x 5m 1 role

Zdravotnický prostředek

COMPRILAN S je krátkotažné obinadlo pro kompresivní terapii ze 100% bavlny s 90% elasticitou. Obinadlo je vzdušné a příjemné k nošení. Materiál je prodyšný.Comprilan je efektivní a ekonomicky terapeutické řešení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2837814 | Zbozi: 18131589

Popis produktu

COMPRILAN S je krátkotažné obinadlo pro kompresivní terapii ze 100% bavlny s 90% elasticitou. Obinadlo je vzdušné a příjemné k nošení. Materiál je prodyšný. Comprilan je efektivní a ekonomicky terapeutické řešení.

Užití

Comprilan S podporuje aktivní činnost svalstva. Vysoká komprese pracovní, nízká klidová.Obinadlo je odolné proti pocení a mastnotě. Obinadlo může být sterilizováno.

Indikace

potřebou komprese. - Tromboflebitis a Flebotrombosis -Učinné obinadlo při cévní i chronické cévní nedostatečnosti - snižuje otok a podporuje správný krevní oběh.

Dávkování

Aplikace: 1.začněte obtočením kotníku a pokračujte laterálně. 2.přikryjte jedním tahem střední a základní část nohy. 3.pokračujte jedním tahem na základně prstů. 4.dále veďte obinadlo příčně směrem k vnějšímu kotíku 5.obtočte kotník distálně a proximálně maximálně třemi obtočeními 6.pokračujte v obtáčení směrem nahoru k lýtku vždy přikrytím jedné poloviny na aplikované obinadlo 7.bandáž ukončete na holeni,přibližně dva prsty pod kolením kloubem V případě další pokračovací bandáže obtáčejte protispirálou k původní bandáži.

Kontraindikace

Ischémie (AAD); Neošetřená septická flebitis; Nemonitorovaná srdeční selhání.

Příbalový léták