Obinadlo elastické Fixa-Crep, tažnost 160%—10 cm x 4 m

Zdravotnický prostředek

Fixa Crep je vysoceelastické obinadlo s tažností cca 160% a jemnou pórovitou strukturou určené k fixačním obvazům všeho druhu.

Cena vč. DPH
178 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8591454004154 | Zbozi: 18105046

Popis produktu

Fixa Crep je vysoceelastické obinadlo s tažností cca 160% a jemnou pórovitou strukturou určené k fixačním obvazům všeho druhu.

Užití

Fixa-crep se vyznačuje vysokou prodyšnosti a příjemným nošením díky použití velkého počtu přírodních bavlněných vláken při výrobě. Hodí se k fixačním účelům a to i v oblasti kloubů a na oblých částech těla, kde bezpečně sedí a nesklouzává. Urychluje fázi hojení a přináší vyšší komfort jak pro pacienta tak i pro lékaře. Výrobek je certifikován CE značkou.

Fakta

Baleno po 20 ks v papírové krabičce.

Poznámka

Společnost Batist s.r.o. byla založena v roce 1992 jako nová česká výrobní firma, specializující se na oblast výrobků pro zdravotnictví. V roce 1998 společnost přesídlila do rekonstruovaného a zmodernizovaného závodu v Červeném Kostelci ve Východních
Čechách. Současně výrazně rozšířila nabídku o další skupiny výrobků v oblasti spotřebního zdravotnického materiálu. Dnes společnost Batist zaměstnává téměř 150 zaměstnanců a patří mezi nejvýznamnější výrobce a distributory zdravotnického materiálu v České republice. Od roku 1999 je držitelem Certifikátu systému jakosti dle norem ISO 9001 a ČSN EN ISO 46001 pro výrobu obvazových materiálů. Společnost
Batist výrobky nabízí prostřednictvím obchodních zástupců a obchodních firem jak v
České republice, tak ve státech východní a západní Evropy.
Údaje o firmě
Wwww.batist.cz

Příbalový léták