Nutrilon 2 Allergy Care Syneo—450 g

Humánní léčivý přípravek

Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely v prášku, od uk. 6. měsíce. Pro děti s alergií na bílkovinu kravského mléka. Od ukončeného 6. měsíce věku. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2536069 | Zbozi: 18102721

Popis produktu

Dietní potravina pro zvláštní lékařské účely v prášku, od uk. 6. měsíce. Pro děti s alergií na bílkovinu kravského mléka. Od ukončeného 6. měsíce věku. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Nutrilon 2 Allergy Care je dietní potravina pro zvláštní lékařské účely vhodná pro výživu kojenců od ukončeného 6. měsíce, pokud nemohou být kojeni. Určeno k dietnímu postupu při alergii na bílkovinu kravského mléka. Nutrilon 2 Allergy Care je vhodnou volbou pokračovacího mléka pro Vaše dítě, pokud trpí alergií na bílkovinu kravského mléka a nemůže být plně kojeno. Nutrilon 2 Allergy Care obsahuje speciálně upravené bílkoviny (tzv. hydrolyzované), které významně snižují riziko alergické reakce. Alergie je přehnaná reakce imunitního systému na určitou látku - antigen. Nejčastěji se rozvíjí v raném dětském věku, kdy je imunitní systém ještě nevyvinutý.
Nutrilon 2 Allergy Care obsahuje unikátní směs galakto- (GOS) a fruktooligosacharidů (FOS) vyvinutou po vzoru oligosacharidů mateřského mléka, kde tvoří 3. největší složku.
Při podávání této výživy může být stolice Vašeho dítěte měkčí a světlejší stejně jako u kojených dětí. Chuť mléka je v porovnání s běžnou výživou mírně nahořklá, což je způsobeno obsahem hydrolyzovaných bílkovin.

Dávkování

Věk kojence Počet dávek na den Doporučené množství na den* 5 - 6 měsíců 5 1200 ml 7 - 8 měsíců 4 1000 ml 8 - 10 měsíců 3 750 ml > 10 měsíců 2 - 3 min. 500 ml

Fakta

Návod na přípravu výživy: 1. Umyjte si důkladně ruce a vysterilizujte všechno používané nádobí. 2. Převařte čerstvou pitnou vodu určenou pro kojence a nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40"C. 3. Odpovídající množství vody vlijte do vysterilizované láhve. Nepoužívejte opakovaně převařenou vodu. 4. Přidejte odpovídající množství prášku do vody pomocí přiložené odměrky. Vždy používejte dodanou odměrku. Prášek v odměrce nestlačujte. Příliš velké odchylky od doporučených dávek mohou mít škodlivé následky. 5. Uzavřete láhev a důkladně ji protřepte (nejméně 10 vteřin), než se všechen prášek rozpustí. Sejměte víčko a nahraďte jej sterilní savičkou. 6. Ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a připravenou dávku ihned podávejte.

Složení

SLOŽENÍ: Sušený maltodextrin, koncentrát hydrolyzované syrovátkové bílkoviny (Z mléka), rostlinné oleje, galaktooligosacharidy /z mléka/ 8 %, fosforečnan vápenatý, emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou citronovou), fruktooligosacharidy 0,6 | %, chlorid draselný, citronan © trisodný, rybí olej, hydrogenfosforečnan hořečnatý, uhličitan vápenatý, chlorid sodný, cholin chlorid, kyselina
L-askorbová, taurin, L-askorban sodný, síran železnatý, inositol, DL-alfa-tokofery| acetát, síran zinečnatý, sodná sůl uridin 5'-monofosfátu, cytidin 5'-monofosfát, L-kamitin, adenosin 5'-monofosfát, sodná sůl inosin, 5'-monofosfátu, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, sodná sůl guanosin 5'-monofosfátu, D-biotin, síran měďnatý, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), retinyl palmitát, DL-alfa-tokoferol, riboflavin, kyanokobalamin, thiamin hydrochlorid, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, jodid draselný, síran manganatý, fytomenadion, seleničitan sodný.
Výrobek obsahuje laktózu. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.
GOS/FOS = 0,8 g/'100 ml kojeneckého mléka.
Údaje o firmě
Nutricia a.s.
Wwww.nutriklub.cz infoAnutriklub.cz volejte na: 800 110 000 (po - pá 8:30-16:00)

Příbalový léták