Nutrilon 1 Anti-colics—400 g

Nutrilon 1 Colics je dietní potravina pro zvláštní lékařské účely vhodná pro výživu kojenců od narození, pokud nemohou být kojeni. Určeno k dietnímu postupu při kojeneckých kolikách.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2558881 | Zbozi: 18104790

Popis produktu

Nutrilon 1 Colics je dietní potravina pro zvláštní lékařské účely vhodná pro výživu kojenců od narození, pokud nemohou být kojení. Určeno k dietnímu postupu při kojeneckých kolikách.

Účinné látky

bílkoviny cukry tuky

Užití

Nutrilon 1 Colics je správnou volbou kojeneckého mléka, pokud Vaše dítě trpí kojeneckou kolikou a jeho pláč je neutišitelný. Nutrilon (Colics obsahuje speciálně upravené syrovátkové bílkoviny (tzv. částečně hydrolyzované) a snížené množství laktózy. Díky tomu Nutrilon Colics poskytuje Vašemu dítěti úlevu od příznaků kojeneckých kolik a pomáhá odstraňovat příčiny jeho pláče.
Nutrilon 1 Colics také obsahuje unikátní směs oligosacharidů GOS/FOS inspirovanou mateřským mlékem.
Chuť mléka je v porovnání s běžnou výživou mírně nahořklá, což je způsobeno obsahem hydrolyzované bílkoviny.

Dávkování

Návod na přípravu výživy 1. Umyjte si důkladně ruce a vysterilizujte všechno používané nádobí. 2. Převařte čerstvou pitnou vodu určenou pro kojence a nechte ji v konvici vychladnout asi 30 minut na přibližně 40 *C. 3. Odpovídající množství vody vlijte do vysterilizované láhve. Nepoužívejte opakovaně převařenou vodu. 4. Přidejte odpovídající množství prášku do vody pomocí přiložené odměrky. Vždy používejte dodanou odměrku. Prášek v odměrce nestlačujte. Příliš velké odchylky od doporučených dávek mohou mít škodlivé následky. 5. Uzavřete láhev a důkladně ji protřepte (nejméně 10 vteřin), než se všechen prášek rozpustí. Sejměte víčko a nahraďte jej sterilní savičkou. Je možné, že savička kojenecké lahve bude potřebovat větší otvor ve srovnání s běžným mlékem. 6. Ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a připravenou dávku ihned podávejte.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Příbalový léták