Nivea Baby Nutri sensitive Výživ.mléko—200ml

Pure & Sensitive Výživné mléko zklidňuje a dlouhodobě hydratuje suchou a velmi citlivou dětskou pokožku, dlouhodobě ji zvláčňuje a chrání před vysoušením. Složení s omega-6 mastnými kyselinami a bambuckým máslem doplňuje pokožce ztracené lipidy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4005808361717 | Zbozi: 18115080

Popis produktu

Pure 8 Sensitive Výživné mléko zklidňuje a dlouhodobě hydratuje suchou a velmi citlivou dětskou pokožku, dlouhodobě ji zvláčňuje a chrání před vysoušením. Složení s omega-6 mastnými kyselinami a bambuckým máslem doplňuje pokožce ztracené lipidy.

Účinné látky

organické bambucké máslo, omega-6 mastné kyseliny

Užití

Pure 4 Sensitive Výživné mléko se speciálním složením s obsahem certifikovaného organického bambuckého másla a omega-6 mastných kyselin obnovuje přirozenou ochrannou bariéru pokožky, kterou tak posiluje a chrání před vysoušením.
Snadno se vstřebává.
Bezpečná péče: * Hypoalergenní výrobek vyvinutý speciáln pro suchou a velmi citlivou dětskou pokožku. * Bez parabenů, alkoholu a barviv. * Obsahuje pouze velmi jemné a šetrné ingredience. * Vyvinuto ve spolupráci s dermatology a pediatry. * Klinicky a dermatologicky testováno a schváleno.

Dávkování

Podle potřeby naneste do dlaní a vmasírujte do pokožky.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Příbalový léták