Nivea Baby Nutri sensitive SOS krém—150ml

Pure & Sensitive SOS krém okamžitě zklidňuje začervenalou, suchou a podrážděnou dětskou pokožku. Složení s omega-6 mastnými kyselinami a bambuckým máslem pokožku intenzivně vyživuje a pomáhá předcházet dalšímu podráždění.

Cena vč. DPH
178 Kč
Dostupnost
skladem 9 ks

PDK: 4005808360598 | Zbozi: 18116149

Popis produktu

Pure 4 Sensitive SOS krém okamžitě zklidňuje začervenalou, suchou a podrážděnou dětskou pokožku. Složení s omega-6 mastnými kyselinami a bambuckým máslem pokožku intenzivně vyživuje a pomáhá předcházet dalšímu podráždění.

Účinné látky

bambucké máslo, omega-6 mastné kyseliny

Užití

NIVEA BABY Pure 8 Sensitive SOS krém díky složení s certifikovaným organickým bambuckým máslem a omega-6 mastnými kyselinami okamžitě zklidní začervenalou, podrážděnou a velmi citlivou dětskou pokožku, zejména v okolí krku, za oušky, okolo pusinky, v podpaží a oblasti zadečku.
Jemná formule se velmi lehce roztírá, aby dětskou pokožku dále nezatěžovala.
Bezpečná péče: * Hypoalergenní výrobek vyvinutý speciálně pro suchou a velmi citlivou dětskou pokožku. * Bez alkoholu, barviv a konzervantů. * Obsahuje pouze velmi jemné a šetrné ingredience. * Vyvinuto ve spolupráci s dermatology a pediatry. * Klinicky a dermatologicky testováno a schváleno.

Dávkování

Podle potřeby aplikujte na pokožku nebo lokálně na postižená místa.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Příbalový léták