Nestlé Nemléčná kaše osmizrnná—250 g

Obilný instantní příkrm pro děti od ukončeného 6. měsíce. Nestlé Osmizrnná kaše je plně vyvážená strava pro děti, kdy mateřské mléko či náhradní mléčná výživa již nemusí zcela pokrýt energetické nároky rychle rostoucího kojence.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8410100084602 | Zbozi: 18127773

Popis produktu

Obilný instantní příkrm pro děti od ukončeného 6. měsíce. Nestlé Osmizrnná kaše je plně vyvážená strava pro děti, kdy mateřské mléko či náhradní mléčná výživa již nemusí zcela pokrýt energetické nároky rychle rostoucího kojence.

Účinné látky

Probiotické bakterie
Minerály
Vitaminy

Užití

Nestlé Osmizrnná kaše je plně vyvážená strava pro děti od ukončeného 6. měsíce, kdy mateřské mléko či náhradní mléčná výživa již nemusí zcela pokrýt energetické nároky rychle rostoucího kojence. Obsahuje vitamíny, minerální látky a přátelské bakterie Bifidus
BL, které pomáhaji posilovat přirozenou obrynyschopnost. Bez přídavku cukrů. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Dávkování

Dle návodu na obale.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Kaše jsou ideální součástí dětského jídelníčku v období zavádění prvních příkrmů.
Každá porce poskytuje důležité živiny nezbytné pro Vaše díte. Bifidus BL jsou probiotické přátelské bakterie, podobné těm, které se přirozeně vyskytují v trávicím traktu kojenců. Bifidus BL prokazatelně pomáhá udržovat zdravou střevní mikroflóru a posilovat přirozenou obranyschopnost. Železo a zinek jsou důležité minerální látky, které přispívají ke správnému fungování imunitního systému. Vitamín A podporuje zdraví pokožky a dásní. Vitamín C je velmi účinný antioxidant, který pomáhá posilovat obranyschopnost.

Poznámka

Neuchovávejte nedojedené porce. Určeno ke krmení lžičkou. Tato výživa nenahrazuje mateřské mléko. Po přípravě stravy obal důkladně uzavřete a uchovejte v suchu a chladu (ne v ledničce). Po otevření spotřebujte do 2 týdnů.

Složení

Pšeničná mouka 85% (část enzymaticky hydrolyzovaná), ječná mouka 3%, žitná mouka 3%, kukuřičná mouka 3%, rýžová mouka 1%, ovesná mouka 1%, mouka z prosa 1%, mouka z čiroku 1%, bakterie mléčného kvašení (probiotické bakterie), vitamíny - C, niacin, E, B1, kyselina pantothenová, A, B6, K, kyselina listová, biotin, D, minerální látky - uhličitan vápenatý, fumaran železnatý, síran sinečnatý, jodid draselný, aroma vanilin.
Může obsahovat stopy mléka.
Údaje o firmě
Wwww.nestle.cz
Společnost Nestlé má s dětskou výživou bohaté zkušenosti. Zdravou a dokonalou stravu poskytuje dětem již přes 140 let. Po celou tu dobu je pro ni zákonem nejvyšší kvalita a respektování nejnovějších pediatrických poznatků.

Příbalový léták