Nestlé Mléčná kaše DobrouNoc ovocná—300 g

Nestlé mléčná kaše OVOCNÁ na Dobrou noc je oblíbený příkrm určený pro kojence od ukončeného 6. měsíce věku. Neobsahuje lepek, obsahuje mléko.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 3405405 | Zbozi: 18130572

Popis produktu

Nestlé mléčná kaše OVOCNÁ na Dobrou noc je oblíbený příkrm určený pro kojence od ukončeného 6. měsíce věku. Neobsahuje lepek, obsahuje mléko.

Užití

Nestlé mléčná kaše OVOCNÁ na Dobrou noc je instantní příkrm určený pro kojence od ukončeného 6. měsíce věku. Tato vyvážená cereální večeře přinese malým jedlíkům krásné sny.
Základem této kaše je pečlivě vybraná rýže a mléko uzpůsobené pro kojence a malé děti. Receptura je obohacena o železo potřebné k rozvoji poznávacích funkcí a probiotické bakterie Bifidus BL podobným těm, které se nachází v trávicím traktu kojených dětí. Víme, že tato unikátní kombinace přísad patří k nejoblíbenějším i u těch postačí přidat kojeneckou vodu.

Dávkování

Podle výrobce uvedeno na obale nebo podle doporučení lékaře.
Návod k přípravě: 1. Před přípravou kaše si umyjte ruce. Zkontrolujte čistotu všech nádob. 2. Asi 5 minut povařte pitnou vodu vhodnou pro kojence. 3. Nalijte odměřené množství vody (150 ml) do misky a nechte ochladit asi na 40 *C.
Vyšší teplota by zničila bakterie mléčného kvašení. 4. Za stálého míchání vsypte 50 g kaše (6-7 polévkových lžic). 5. Promíchejte vidličkou a nechte asi půl minuty stát. Znovu promíchejte.
Určeno ke krmení lžičkou.
Neuchovávejte nedojedené porce.
Tato výživa nenahrazuje mateřské mléko.
Baleno v ochranné atmosféře.
Upozornění:
Po přípravě stravy obal důkladně uzavřete a uchovejte v suchu při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 týdnu.

Fakta

Všechny Nestlé kaše (kromě Nestlé dětské krupičky) procházejí při výrobě unikátní technologií CHE. Podstatou této technologie je enzymatické štěpení obilných škrobů na jednodušší složky. Díky technologii CHE jsou kaše lehce stravitelné a sytivé. Děťátko po nich nebolí bříško a dobře spí. Všechny Nestlé kaše v žlutém obalu nyní obsahují přátelské probiotické bakterie Bifidus BL, které pomáhají udržovat zdravou střevní mikroflóru a posilovat přirozenou obranyschopnost dítěte.

Poznámka

Společnost Nestlé má s dětskou výživou bohaté zkušenosti. Zdravou a dokonalou stravu poskytuje dětem již přes 130 let. Po celou tu dobu je pro ni zákonem nejvyšší kvalita a respektování nejnovějších pediatrických poznatků. Během prvních tří let života prochází organismus dítěte mnoha změnami, které jsou spojeny s rychle se měnícími nároky na výživu. Hned po narození přibližně do 4.- 6. měsíce těmto nárokům plně odpovídá mateřské mléko, které je pro dítě ideální a nejvhodnější stravou nejméně do 6 měsíců věku. Od šesti měsíců však již mnoho dětí přestává být kojeno buď úplně nebo částečně a součástí jídelníčku se stávají nemléčné příkrmy. Každá maminka v tomto období chce dát svému dítěti to nejlepší, aby dobře a zdravě rostlo a prospívalo. Proto odborníci Nestlé na dětskou výživu připravili tzv. Nestlé nutriční plán, který by měl sloužit jako průvodce během vývoje dítěte a pomáhat při výběru té správné stravy v každém období vývoje dítěte. Tak dítě dostává přesně to, co potřebuje v dané fázi vývoje, a může plně využít celý potenciál růstu a zdravě se vyvíjet. Správný růst v ranném dětství je pak výborným základem pro dobrý zdravotní stav v pozdějším věku.

Složení

Rýžová mouka (částečně enzymaticky hydrolyzovaná) 44,3 %, mléčná složka 34,6 % (sušené odtučněné mléko 24,5 %, rostlinné oleje: palmový, řepkový nízkoerukový, kokosový, slunečnicový; minerální látky: uhličitan vápenatý, fumaran železnatý, síran zinečnatý, jodid draselný; vitamíny: C, niacin, E, B1, kyselina pantothenová, A, B6, K, kyselina listová, biotin, D), cukr, maltodextrin, banánové vločky 1%, jablečný prášek 1%, hruškový prášek 0,4 %, přírodní aromata, bakterie mléčného kvašení (Bifidobacterium lactis CNCM 1-3446; 5 x 106 KTJ/g prášku na konci minimální trvanlivosti).
Údaje o firmě
Wwww.nestle.cz

Příbalový léták