Mumiyo—10 tablet

Doplněk stravy s podpůrnými účinky na zvýšení odolnosti a celkové životaschopnosti, cílenou výživu oslabených osob, posílení, regeneraci, dosažení dlouhověkosti a harmonie těla a ducha. "Mumio" je slovo řeckého původu a znamená "zachovávající tělo".

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595051700037 | Zbozi: 18101353

Popis produktu

Doplněk stravy s podpůrnými účinky na zvýšení odolnosti a celkové životaschopnosti, cílenou výživu oslabených osob, posílení, regeneraci, dosažení dlouhověkosti a harmonie těla a ducha. "Mumio" je slovo řeckého původu a znamená "zachovávající tělo".

Účinné látky

mumio ARKHAR-TASH

Užití

Doplněk stravy s podpůrnými účinky na zvýšení odolnosti a celkové životaschopnosti, cílenou výživu oslabených osob, posílení, regeneraci, dosažení dlouhověkosti a harmonie těla a ducha.
Tablety se užívají 1x - 2x denně (vždy denní dávka nebo její polovina), ráno před jídlem (asi 30 minut) a večer po večeři (nejdříve 2 hodiny). Tabletu nebo její část polkneme a zapijeme nealkoholickým nápojem (nejlépe čajem). Tablety lze též rozpustit v ústech, v teplé tekutině (vodě, čaji, mléce s medem) apod. Po otevření obalu uchovejte v chladu.
Tabletu rozpuštěnou v tekutině spotřebujte ihned.

Dávkování

Pro dospělé do 70 kg 1 tableta, do 80 kg 1,5 tablety, od 80 kg výše 2 tablety; pro děti od 3 let 1/4 tablety, od 8 let 1/2 tablety, od 14 let 1 tableta. Doba užívání: 10 - 30 dní.
Opakovaně lze tablety užívat po přestávce 10 - 30 dní.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Poznámka

Tablety obsahují vysoce očištěné, vysušené a koncentrované mumio ARKHAR-TASH, což je unikátní látka vznikající z rostlin a minerálů, které se vlivem geologických faktorů v podmínkách asijských velehor mumifikují po staletí (přes 1000 let). Díky přidání schválených potravinářských složek výrobce zvládl lisování tablet ideální kvality. Díky tomu již mumio není poškozováno horkem při vstřikování a navíc již neobsahuje vodu.
Odstranění vody zvyšuje množství čistého mumia v tabletách a brání změnám jeho jakosti v důsledku jeho delšího skladování. Dokonalým vysušením mumia do práškového stavu při šetrné teplotě se jeho barva mění na světle hnědou, což ještě umocňuje použití bílých potravinářských složek v tabletách. Od tepla rukou či od vlhkosti však tablety rychle hnědnou a získávají charakteristickou vůni mumia. ARKHAR-TASH a
EXTRACTUM MUMIYO jsou registrované ochranné známky. Jejich zneužití na obalech napodobenin porušuje zákon.

Složení

EXTRACTUM MUMIYO (69,69), stabilizátor sorbitol (27,87), protispékavá látka E 553b (1,39), protispékavá látka stearan hořečnatý (0,7), protispékavá látka oxid křemičitý (0,35). Jedna tableta obsahuje 200 mg vysušeného extraktu mumia ARKHAR-TASH.
Údaje o firmě
Prioritou naší společnosti je spokojený zákazník. Mumio je látka, jejíž zrání dále probíhá i v tabletách. Při uskladnění v teple či na přímém slunečním světle může dojít k měknutí a roztékání tablet. Kvalita mumia se tím sice nezhoršuje, nicméně zakoupíte-li od jakéhokoli prodejce takovéto tablety, kdykoli Vám je vyměníme.

Příbalový léták