Mueller Adjust. Back Brace - Vyztužený bederní pás

Zdravotnický prostředek

Bederní pás vyztužený osmi podpůrnými ocelovými pružinami zajišťujícími dokonalou ochranu a komfort v oblasti bederní páteře. Hlavní elastický pás zajišťuje široké zpevnění celého pasu. Vnější elastický pás umožňuje nastavit a zdvojit kompresi.

Cena vč. DPH
897 Kč
Dostupnost
skladem 9 ks

PDK: 3476182 | Zbozi: 18132869

Popis produktu

Bederní pás vyztužený osmi podpůrmými ocelovými pružinami zajišťujícími dokonalou ochranu a komfort v oblasti bederní páteře. Hlavní elastický pás zajišťuje široké zpevnění celého pasu. Vnější elastický pás umožňuje nastavit a zdvojit kompresi.

Užití

Bederní pás Mueller Adjustable Back Brace je vyztužený osmi podpůrnými ocelovými pružinami zajišťujícími dokonalou ochranu a komfort v oblasti bederní páteře. Hlavní elastický pás zajišťuje dokonalé a široké zpevnění celého pasu. Vnější elastický pás umožňuje nastavit a zdvojit kompresi. Pružný a lehký materiál bederního pásu umožňuje celodenní nošení a anatomicky zúžený střih zaručuje dokonalé přilnutí ke každým zádům. Je vhodný při nestabilitě bederní páteře, při naražených či namožených zádech, při ischiasu nebo artritidě. Bederní pás je k dostání ve velikosti pro obvod pasu 71 cm až 127 cm.

Příbalový léták