MoliCare Skin Ochranná pěna (Menalind)—100 ml

Účinná ochrana pokožky v intimní oblasti zatěžované inkontinencí před agresivními látkami obsaženými v moči a stolici. Vysoce účinná díky panthenolu a močovině (urea 4,5 %). Příjemně lehká pěna, která působí i jako prevence proti proleženinám namáh.míst.

Cena vč. DPH
162 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3496859 | Zbozi: 18124570

Popis produktu

Učinná ochrana pokožky v intimní oblasti zatěžované inkontinencí před agresivními látkami obsaženými v moči a stolici. Vysoce účinná díky panthenolu a močovině (urea 4,5 %). Příjemně lehká pěna, která působí i jako prevence proti proleženinám namáh.míst.

Užití

Ochranná pěna MoliCare Skin je účinná ochrana pokožky v intimní oblasti zatěžované inkontinencí před agresivními látkami obsaženými v moči a stolici. Vysoce účinná díky panthenolu a močovině (urea 4,5 %). Příjemně lehká pěna, která se snadno roztírá a působí jako prevence proti proleženinám na namáhaných místech.
V pěně je obsažen kreatin, panthenol a močovina (urea). Právě močovina silně hydratuje pokožku a zabraňuje tak vzniku proleženin. Záreveň lze použít jako substitut ochranného krému MoliCare Skin na běžné ošetření intimních míst při úniku moči. Její pH 5,5 pomáhá udržovat pokožku zdravou.
Výhody ochranné pěny MoliCare Skin
Chrání pokožku, zabraňuje vzniku proleženin regeneruje pokožku, nesnižuje funkčnost inkontinenčních pomůcek, snadno se roztírá.
Pěna spolehlivě chrání pokožku osob s únikem moči nebo připoutaných na lůžko.
Doporučujeme použít při každé výměně absorpční pomůcky. U ležících osob aplikujeme na velmi namáhaná místa (sakrum, lopatky, paty, lokty, zátylek) jako prevence proti proležinám každé 2-3 hodiny společně s polohováním osoby do jiné pozice na posteli.

Dávkování

Způsob použití 1. Na postižené místo naneste pěnu. 2. Pěnu rozetřete, vytvoříte tak ochranný film, který chrání pokožku před agresivními látkami a vysoušením. 3. Nepoužívejte mýdlo ani vodu, nesmývejte a nechte vstřebat.

Fakta

Doporučení použití v kombinaci s jinými produkty
Jako doplněk čistění pokožky čisticí pěnou MoliCare Skin při každé výměně pomůcky.

Příbalový léták