Methionin 500 Fagron—50 tablet

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu. Vhodné pro osoby při zvýšeném tělesném výkonu. Výrobek neobsahuje látky dopingového charakteru.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3099992 | Zbozi: 18113102

Popis produktu

Doplněk stravy. Určeno pro zvláštní výživu. Vhodné pro osoby při zvýšeném tělesném výkonu. Výrobek neobsahuje látky dopingového charakteru.

Účinné látky

Methioninum

Užití

Methionin je esenciální (lidské tělo ji nedokáže syntetizovat, musí být do organismu dodávána s potravou), proteinogenní (bílkovinotvorná) aminokyselina. Jedná se o nejméně zastoupenou aminokyselinu, při jejímž nedostatku klesá vyživná hodnota mnohých rostlinných bílkovin. Methionin je výchozí aminokyselina, která zahajuje biosyntézu bílkovin, cysteinu, kreatinu a karnitinu.

Dávkování

Itableta 3 x denně, vhodné zapít vodou. Tabletu je možné před spolknutím rozlomit nebo rozkousnout. Doporučené dávkování není vhodné překračovat. Není určeno pro děti.

Fakta

Skladovat při pokojové teplotě od 10"C do 25"C, uchovávat v suchu a temnu, chránit před přímým slunečním zářením. Chránit před mrazem.
Charakteristický sirný zápach není na závadu. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl.

Složení

L-methionin © 500mg, | plnidla: © mikrokrystalická © celuóza, © manitol, © kroskamelóza, protispékavé látky: mono a diglyceridy mastných kyselin, stearan hořečnatý.
Přípravek neobsahuje řepný cukr (sacharóza), mléčný cukr (laktóza). Neobsahuje konzervační látky.
Obsah účinné látky v 1 tabletě: Methionin 500 mg.
Údaje o firmě fagron.cz

Příbalový léták