Menalind čístící pěna + mycí žínky zdarma

Čisticí pěna MoliCare Skin rychle a šetrně čistí pokožku po úniku moči nebo stolice bez použití vody a mýdla. pH 5,5 , nenarušuje přirozený ochranný obal pokožky. Mycí žínky MoliCare Skin pro rychlé a ultra jemné čištění, bez použití mýdla a vody.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3335032 | Zbozi: 18118191

Popis produktu

Čisticí pěna MoliCare Skin rychle a šetrně čistí pokožku po úniku moči nebo stolice bez použití vody a mýdla. pH 5,5 , nenarušuje přirozený ochranný obal pokožky. Mycí žínky
MoliCare Skin pro rychlé a ultra jemné čištění, bez použití mýdla a vody.

Užití

Čisticí pěna MoliCare Skin rychle a šetrně čistí pokožku po úniku moči nebo stolice bez použití vody a mýdla. Její složení je s pH 5,5 a nenarušuje přirozených ochranný obal pokožky, nevysušuje ji a nedráždí. Tím minimalizuje i případné nežádoucí kožní projevy, které často vznikají při inkontinenci moči a stolice. Plně nahrazuje mytí mýdlem a vodou.
Navíc je její použití přímo na lůžku jednodušší pro ošetřující osobu. Dokáže účinně neutralizovat pachy a příjemně a svěže voní. Příjemně lehká pěna se snadno rozpouští na kůži a následně roztírá. Mycí žínky zdarma.
Napuštěné mycí žínky MoliCare Skin pro rychlé a ultra jemné čištění celého těla osoby na lůžku bez použití mýdla a vody. Speciální složení vyvinuto pro zralou, citlivou nebo namáhanou pokožku. Žínky mají 5,5 pH, které je neutrální k pokožce a nenarušuje její přirozenou ochranu,obsahují zvlhčující látky panthenol a aloe vera, které pokožku dlouhodobě hydratují a zvláčňují zralou kůži.

Dávkování

Dle potřeby.
Údaje o firmě
Wwww.hartman-rico.cz

Příbalový léták