MemoNEURAX —30 tablet

Doplněk stravy MemoNEURAX obsahuje jedinečnou kombinaci homotaurinu, kyseliny pantothenové (B5) a jódu, který přispívá k normálním kognitivním funkcím (myšlení, paměť, pozornost, koncentrace a bystrost).

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3790558 | Zbozi: 18129939

Popis produktu

Doplněk stravy MemoNEURAX obsahuje jedinečnou kombinaci homotaurinu, kyseliny pantothenové (B5) a jódu, který přispívá k normálním kognitivním funkcím (myšlení, paměť, pozornost, koncentrace a bystrost).

Účinné látky

Homotaurin
Kyselina pantothenová
Jód

Užití

MemoNEURAX© obsahuje jedinečnou kombinaci homotaurinu, kyseliny pantothenové (B5) a jódu. Hlavní složkou je látka homotaurin, derivát aminokyselin, který se nachází v některých druzích mořských řas. Vitamin B5 (kyselina pantothenová) přispívá k normální mentální a duševní činnosti, k udržení normální činnosti mozku a normální syntéze některých neurotransmiterů.
Jód udržuje zdravou paměť, přispívá k normálním kognitivním funkcím (myšlení, paměť, koncentrace, pozornost, čilost/bystrost/hbitost) a také k normálním reakčním a vyjadřovacím schopnostem.

Dávkování

1x denně 1 tableta, dostatečně zapít vodou.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Fakta

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Neobsahuje laktózu ani fruktózu, je vhodný pro diabetiky. Neobsahuje aromata ani živočišné látky, je tak vhodný pro vegany.
Neobsahuje lepek.

Složení

hmotnost/v 1 tbl. %DRHP
Homotaurin 50 mg není stanovena kyselina pantothenová (B5) 6 mg 100 % jód 150 mcg 100 %
DRHP=denní referenční hodnota příjmu
Celkové složení tablet: plnidlo: mikrokrystalická celulóza, maltodextrin, fosforečnan vápenatý, homotaurin, potahová látka: etylcelulóza, vitamin B5 (D-kyselina pantothenová), protispékavá látka: sodná sůl karboxymetylcelulózy, © mastné © kyseliny, oxid — křemičitý, © potahová | látka: hydroxypropylmetylcelulóza, MCT glyceridy, alginát sodný, polydextróza, protispékavá látka: hořečnaté soli mastných kyselin, kyselina olejová, talek, jodid draselný.
Údaje o firmě
Výrobce SVUS Pharma a.s. přední český výrobce generických léčivých přípravků a doplňků stravy. Distributor Neuraxpharm Bohemia s.r.o. je součástí holdingu
Neuraxpharm, předního evropského specialisty v (CNS přípravcích. Část portfolia nabízených doplňků stravy se prezentuje pod obchodní značkou Farmax, část portfolia se zaměřením CNS pod obchodní značkou Neuraxpharm.

Příbalový léták