Megafyt Výběr čajů pro děti - 6 druhů čajů—30ks

6 druhů dětských čajů - s různými příchutěmi: Dětský čaj třešeň, Dětský čaj jahoda a borůvka, Dětský čaj broskev a citrón, Dětský čaj lesní jahoda, Dětský ovocný čaj BIO jablko s inulinem, Dětský čaj bez kofeinu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3219400 | Zbozi: 18112967

Popis produktu

6 druhů dětských čajů - s různými příchutěmi: Dětský čaj třešeň, Dětský čaj jahoda a borůvka, Dětský čaj broskev a citrón, Dětský čaj lesní jahoda, Dětský ovocný čaj BIO jablko s inulinem, Dětský čaj bez kofeinu.

Užití

Kolekce 6 druhů čajů - 5 druhů dětských ovocných čajů aromatizovaných, 1 druh černého čaje pravého dekofeinizovaného, různé příchutě.

Dávkování

Děti od ukončeného 6. měsíce do 3 let: 1 šálek nápoje denně.
Děti od 3 let: 1 šálek nápoje 2 — 3x denně. 1nálevový sáček se přelije 0,25 | vroucí vody a nechá se 5-8 minut vyluhovat v přikryté nádobě (černý čaj pravý 3-5 minut, jablko s inulinem á -10 minut).
Nesmí se vařit.
Určeno pro děti od ukončeného 6. měsíce věku.
Nepřekračujte doporučené dávkování.

Složení

DĚTSKÝ ČAJ TŘESEN: Šípek (44 %), jablko, ibiškový květ, plod anýzu (6 %), přírodní třešňové aroma. ,
DĚTSKÝ ČAJ JAHODA A BORŮVKA: lbiškový květ (35 %), jablko, meduňková nať (15 %), šípek bez semen (15 %), ostružiníkový list sladký, přírodní jahodové, borůvkové a limetkové aroma, plod jahodníku (1%), plod borůvky (0,5 %).
DĚTSKÝ ČAJ BROSKEV a CITRÓN: Ibiškový květ (30%), jablko šípek bez semen (18 %), ostružiníkový list sladký, heřmánkový květ )8%), přírodní broskvové (4,5%) a citronově-limetkové aroma (3 %), čekankový kořen, broskvová šťáva, granulovaný koncentrát (1%) citroníkové oplodí oplodí (1%).
DĚTSKÝ ČAJ LESNÍ JAHODA: Šípek (44 %), jablko (26 %), ibiškový květ, plod anýzu (6 %), přírodní aroma lesní jahody.
DĚTSKÝ OVOCNÝ ČAJ BIO JABLKO S INULINEM: BIO šípek (45 %), BIO ibiškový květ, BIO jablko, BIO inulin (10 %), přírodní jablečné aroma.
DĚTSKÝ ČAJ BEZ KOFEINU S ANÝZEM: Černý čaj pravý fermentovaný dekofeinizovaný (100 %).
Údaje o firmě
Hlavním zaměřením firmy Megafyt Pharma s.r.o. je výroba registrovaných léčiv, doplňků stravy a potravin a jejich prodej do lékárenských distribučních sítí.
Megafyt Pharma s.r.o. jako jeden z mála výrobců bylinných čajů a bylinných přípravků v
České republice má velkou část svých produktů registrovánu jako léčiva. Pro dosažení této registrace musí veškerá výrobní činnost odpovídat požadavkům správné výrobní praxe. Suroviny i výrobky jsou pod neustálou kontrolou interní laboratoře i pod kontrolou příslušných státních orgánů. Stejné nároky jsou ve společnosti Megafyt Pharma s.r.o. uplatňovány i pro produkty řazené do kategorie potravin. Sortiment firmy představuje dnes téměř; 100 druhů produktů;, které jsou vyráběny podle schválených a osvědčených receptur. Jsou to především léčivé čaje a čajové směsi, ovocné čaje a další bylinné přípravky.
Megafyt je obchodní značka vysoce kvalitních bylinných čajů, přípravků a dalších produktů určených výhradně pro lékámy. Jedná o produkty vysoké farmaceutické kvality, jejichž základem jsou pečlivě vybírané přírodní suroviny. Velká část z nich je registrovaným léčivem, další jsou opatřeny atestem Hlavního hygienika. Na konečný výrobek i samotnou výrobu a skladování takto registrovaných výrobků jsou kladeny ty nejvyšší nároky. Celý proces od vstupu surovin až po prodej v lékárně je průběžně kontrolován pracovníky interních laboratoří, ale i pověřených státních orgánů odpovědných za dodržování standardu farmaceutické výroby a distribuce.

Příbalový léták