Megafyt Trávení—10x2g

Bylinný čaj obsahující heřmánek, fenykl, kmín a anýz. Fenykl a kmín přispívají k normálnímu trávení, anýz podporuje trávení a chuť k jídlu. Heřmánek má příznivý vliv na normální funkci celého trávicího systému. Příjemná chuť nálevu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3648798 | Zbozi: 18128115

Popis produktu

Bylinný čaj obsahující heřmánek, fenykl, kmín a anýz. Fenykl a kmín přispívají k normálnímu trávení, anýz podporuje trávení a chuť k jídlu. Heřmánek má příznivý vliv na normální funkci celého trávicího systému. Příjemná chuť nálevu.

Užití

Bylinný čaj obsahující heřmánek, fenykl, kmín a anýz. Fenykl a kmín přispívají k normálnímu trávení, anýz podporuje trávení a chuť k jídlu a napomáhá normální funkci střevního traktu. Heřmánek má příznivý vliv na normální funkci celého trávicího systému.

Dávkování

1- 3x denně. Čaj pijte teplý. 1 nálevový sáček (2g) přelijte 0,25 | vroucí vody a nechte 5 - 8 min vyluhovat v zakryté nádobě.
Nesmí se vařit.

Složení

Fenyklový plod (Foeniculi fructus) 30 %, anýzový plod (Anisi fructus) 30 %, sporýšová nat (Verbenae herba), maliníkový list (Rubi idaei folium), bazalková nať (Basilici herba), rooibos (Aspalathi folium), heřmánkový květ (Matricariae flos), kmínový plod (Carvi fructus) 4 %, zázvorový oddenek (Zingiberis rhizoma) 2 %.
Údaje o firmě
Hlavním zaměřením společnosti Megafyt Pharma s.r.o. je výroba registrovaných léčivých čajů, čajů a čajových směsí se statutem doplňku stravy nebo potraviny a jejich prodej do lékárenských distribučních sítí.
Megafyt Pharma s.r.o., jako jeden z mála výrobců bylinných čajů a bylinných přípravků v
České republice, má velkou část svých produktů registrovanou jako léčiva. Pro dosažení této registrace musí veškerá výrobní činnost odpovídat požadavkům správné výrobní praxe. Stejné nároky jsou ve společnosti Megafyt Pharma s.r.o. uplatňovány i pro produkty řazené do kategorie potravin. Sortiment představuje dnes téměř 100 druhů produktů, které jsou vyráběny podle schválených a osvědčených receptur.
Základem všech produktů jsou pečlivě vybírané přírodní suroviny. Celý proces od vstupu surovin až po prodej v lékárně je průběžně kontrolován pracovníky interních laboratoří, ale i pověřených státních orgánů odpovědných za dodržování standardu farmaceutické výroby a distribuce. www.megafyt-pharma.cz

Příbalový léták