Megafyt Dětský čaj broskev a citrón—20x2g

Dětský čaj broskev a citrón. Ovocný čaj s příchutí broskve a citrónu. Ovocný čaj příjemné vůně a chuti. Porcovaný, aromatizovaný.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3155521 | Zbozi: 18112821

Popis produktu

Dětský čaj broskev a citrón. Ovocný čaj s příchutí broskve a citrónu. Ovocný čaj příjemné vůně a chuti. Porcovaný, aromatizovaný.

Užití

Dětský ovocný čaj příjemné vůně a chuti, aromatizovaný. Připravuje se vždy čerstvý, bezprostředně před užitím.

Dávkování

Děti od ukončeného 6. měsíce do 3 let: 1 šálek nápoje denně.
Děti od 3 let: 1 šálek nápoje 2 — 3 x denně. 1 nálevový sáček (2 g) se přelije 0,25 | vroucí vody a nechá se 5 - 8 min vyluhovat v přikryté nádobě.
Nechejte vyluhovat v přikryté nádobě.
Nesmí se vařit. Kojencům do 1 roku podávejte čaj přiměřeně teplý. Před konzumací teplotu zkontrolujte.

Složení

Ibiškový květ (30 %), jablko, šípek bez semen (18 %), ostružiníkový list sladký, heřmánkový květ (8 %), přírodní broskvové (4,5 %) a citronově-limetkové aroma (3 %), čekankový kořen, broskvová šťáva, granulovaný koncentrát (1 %), citroníkové oplodí (1 %).
Údaje o firmě
Hlavním zaměřením firmy Megafyt Pharma s.r.o. je výroba registrovaných léčiv, doplňků stravy a potravin a jejich prodej do lékárenských distribučních sítí.
Megafyt Pharma s.r.o. jako jeden z mála výrobců bylinných čajů a bylinných přípravků v
České republice má velkou část svých produktů registrovánu jako léčiva. Pro dosažení této registrace musí veškerá výrobní činnost odpovídat požadavkům správné výrobní praxe. Suroviny i výrobky jsou pod neustálou kontrolou interní laboratoře i pod kontrolou příslušných státních orgánů. Stejné nároky jsou ve společnosti Megafyt Pharma s.r.o. uplatňovány i pro produkty řazené do kategorie potravin. Sortiment firmy představuje dnes téměř; 100 druhů produktů;, které jsou vyráběny podle schválených a osvědčených receptur. Jsou to především léčivé čaje a čajové směsi, ovocné čaje a další bylinné přípravky.
Megafyt je obchodní značka vysoce kvalitních bylinných čajů, přípravků a dalších produktů určených výhradně pro lékárny. Jedná o produkty vysoké farmaceutické kvality, jejichž základem jsou pečlivě vybírané přírodní suroviny. Velká část z nich je registrovaným léčivem, další jsou opatřeny atestem Hlavního hygienika. Na konečný výrobek i samotnou výrobu a skladování takto registrovaných výrobků jsou kladeny ty nejvyšší nároky. Celý proces od vstupu surovin až po prodej v lékámě je průběžně kontrolován pracovníky interních laboratoří, ale i pověřených státních orgánů odpovědných za dodržování standardu farmaceutické výroby a distribuce. www.megafyt-pharma.cz

Příbalový léták