MedPharma Glukosamin+chondroitin+MSM—67 tablet

Přípravek obsahuje glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, MSM (metylsulfonylmetan) a extrakt z rostliny boswellia serrata (kadidlovník pilovitý).

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594045472240 | Zbozi: 18129758

Popis produktu

Přípravek obsahuje glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, MSM (metylsulfonylmetan) a extrakt z rostliny boswellia serrata (kadidlovník pilovitý).

Účinné látky

Glukosamin sulfát
Chondroitin sulfát

Užití

Glukosamin sulfát a chondroitin sulfát jsou tělu vlastní látky, které jsou jednou z hlavních složek kloubních chrupavek, pojivové tkáně, která slouží ke zpevňování okolních tkání a je součástí pohybového ústrojí.

Dávkování

Dospělí 3x denně 1 tableta, děti od 12 let 1x denně 1 tableta, tablety je možno půlit nebo drtit. Užívejte nejlépe po jídle. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doporučená délka užívání: 3 měsíce.

Fakta

Přípravek obsahuje glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, MSM (metylsulfonylmetan) a extrakt z rostliny boswellia serrata (kadidlovník pilovitý). Glukosamin sulfát a chondroitin sulfát jsou tělu vlastní látky, které jsou jednou z hlavních složek kloubních chrupavek, pojivové tkáně, která slouží ke zpevňování okolních tkání a je součástí pohybového ústrojí.

Poznámka

Hlavním cílem naší společnosti je dlouhodobý výhled v součinnosti s individuálním řešením požadavků každého zákazníka, v neustále se měnícím průmyslu s potravními doplňky.
Údaje o firmě www.medpharma.info

Příbalový léták