Barny´s Kloubní SuperMIX—60 tablet

Rozbouřené klouby zklidní jen sofistikované složení, kde se moderní věda spojila s tradiční čínskou medicínou. To je kombinace glukosaminsulfátu, MSM a extraktu z rostlin hojně používaných v tradiční čínské medicíně.

Cena vč. DPH
334 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4598034 | Zbozi: 18140189

Popis produktu

Rozbouřené klouby zklidní jen sofistikované složení, kde se moderní věda spojila s tradiční čínskou medicínou. To je kombinace glukosaminsulfátu, MSM a extraktu z rostlin hojně používaných v tradiční čínské medicíně.

Užití

Představujeme unikátní komplexní produkt od týmu kanadských nutričních specialistů.
Glukosaminsulfát a kolagen (typ II) jsou přirozenou součástí kloubní chrupavky. Vitamin
C přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí. Rostlinné extrakty s odkazem na historické užívání v lidovém léčitelství zvyšují komplexní efekt produktu.

Složení

stabilizátor (polyvinylpyrrolidon)], MSM (methylsulfonylmethan), sladidlo (isomalt), plnidlo (mikrokrystalická celulosa), brutnákový olej ze semen 40% (modifikovaný škrob, olej práškový), zahušťovadlo (hydroxypropylmethylcelulosa), L-askorban sodný 20 mg (25 %
RHP), hydrolyzovaný kolagen typ II 50%, extrakt oddenku zázvoru obecného (maltodextrin, gingeroly 5 %), extrakt oddenku kurkumy dlouhé (kurkumin 95 %), extrakt boswellové pryskyřice (boswellové kyseliny 85 %), látka protispékavá (hořečnaté soli mastných kyselin, talek), stabilizátor (polydextrosa, © polyvinylpyrrolidon), © plnidlo (hydrogenuhličitan hořečnatý), barvivo (oxidy železa), středněřetězcové triglyceridy, odpěňovač (polyethylenglykol).
RHP — referenční hodnota příjmu
Aktivní látky v max. denní dávce 2 tablety glukosaminsulfát (glukosaminsulfát 2KCI) 2094 mg
MSM (methylsulfonylmethan) 1000 mg sušený olej ze semene brutnáku lékařského (Borago ofcinalis) (10 % kyseliny gamma-linolenové) 50 mg kolagen typ II (hydrolyzovaný kuřecí) 40 mg vitamin C (L-askorban sodný) 40 mg zázvor obecný (Zingiber ofcinale) 30 mg kurkuma dlouhá (Curcuma longa) 30 mg boswelie (Boswellia serrata) 20 mg
RHP — referenční hodnota příjmu
Údaje o firmě
Biopol GN s.r.o., Thámova 402/4, Praha 8 - Karlín, 18600 www.barnys.cz info($barnys.cz zelená linka:800 900 077

Dávkování

DENNÍ DOPORUČENÁ DÁVKA: Děti od 12 let 1 tabletu denně. Dospělí 2 tablety denně.
Doporučujeme užívat spolu s jídlem nebo po jídle, zapijte dostatečným množstvím tekutin.

Fakta

UPOZORNENÍ: Ukládejte mimo dosah dětí! Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Výrobek není určen pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Nepoužívejte, pokud je obal porušen. Skladujte v suchu při teplotě do 25"C.

Příbalový léták