MedPharma Coenzym Q10 30mg+vit.E+selen—67 tobolek

Koenzym Q10 je látka přítomná ve všech buňkách lidského organizmu. Množství koenzymu Q10 není v lidském těle konstantní, proto je nezbytný jeho pravidelný přísun, a to zejména ve stáří, kdy schopnost vlastní produkce koenzymu klesá.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594045471496 | Zbozi: 18103354

Popis produktu

Koenzym 10 je látka přítomná ve všech buňkách lidského organizmu. Množství koenzymu A10 není v lidském těle konstantní, proto je nezbytný jeho pravidelný přísun, a to zejména ve stáří, kdy schopnost vlastní produkce koenzymu klesá.

Účinné látky

Koenzym A10
Selen
Vitamin E

Užití

Koenzym 010 přispívá: k normální činnosti srdce, k ochraně buněk před oxidativním stresem, k normální funkci dásní, ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Dávkování

1-2 tablety denně, nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Kontraindikace

Není určeno pro děti do 12 let.

Fakta

Koenzym 10 je látka přítomná ve všech buňkách lidského organizmu. Množství koenzymu A10 není v lidském těle konstantní, proto je nezbytný jeho pravidelný přísun, a to zejména ve stáří, kdy schopnost vlastní produkce koenzymu klesá a objevuje se jeho úbytek až nedostatek.

Poznámka

Hlavním cílem naší společnosti je dlouhodobý výhled v součinnosti s individuálním řešením požadavků každého zákazníka, v neustále se měnícím průmyslu s potravními doplňky výživy držet krok s vývojem a hledat cesty, jak lépe sloužit potřebám výživy.
Údaje o firmě www.medpharma.info

Příbalový léták