Medical Rouška jednoráz. 3-vrst. Dívčí—10 ks

Zdravotnický prostředek

Rouška/ústenka MEDICAL 3-vrstvá, netkaná textilie, gumička, certifikováno dle ISO 13485:2016 Certifikace CE. 10 kusů v krabičce.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4508439 | Zbozi: 18136371

Popis produktu

Rouška/ústenka MEDICAL 3-vrstvá, netkaná textilie, gumička, certifikováno dle ISO 13485:2016 Certifikace CE. 10 kusů v krabičce.

Užití

Návod k použití

Roušku udržujte vždy suchou, pokud rouška zvlhne, je nutné ji vyměnit.
Plně obejme obličej, filtrační efektivita více jak 95%.
Barva RŮZOVA
Doporučuje se používat obličejovou ústenku v případě: 1. pečujete nebo máte kontakt s pacienty nebo osobami s příznaky respirační infekce. 2. jste návštěvníkem zdravotnických zařízení, např. nemocnice, ambulance. 3. navštěvujete přeplněná a špatně větraná místa 4. pracujete v prašném, znečištěném prostředí 5. pracujete v lékárně, zdravotnickém zařízení 6. v průběhu chřipkové sezóny. 7. jste alergičtí na prach, pyl.

Dávkování

Jednorázová rouška, udržujte roušku suchou.
Při likvidaci vložte použitou masku do obalu.
Tipy na nošení: 1. Vyjměte masku, otočte nosní sponu stranou nahoru a nasaďte gumičky za uši. 2. pomocí ukazováčku a prostředního prstu zatlačte nosní sponu, roztáhněte masku dolů ke spodní čelisti. 3. ujistěte se, aby maska zakrývala nos, ústa až po spodní čelist.
Upozornění: 1. jednorázová obličejová maska, doporučujeme vyměnit každé 4 hodiny. 2. prosím použijte včas po otevření balíčku. 3. používat se zvýšenou opatrností v případě kardiopulmonální dysfunkce.

Fakta

Rouška textilní 3-vrstvá naplňuje požadavky mimořádného nařízení vlády od 1.3.2021, které podmiňuje užívaní ochranného prostředku, zdravotnická obličejová maska nebo obdobný prostředek naplňující minimálně všechny technické podmínky a požadavky (pro výrobek) normy EN 14683+AC
Mimořádné nařízení vlády určuje nošení roušek: - ve všech vnitřních prostorech staveb, mimo bydliště nebo místo ubytování (např. hotelový pokoj), - na všech ostatních veřejně přístupných místech v zastavěném území obce, - na všech ostatních veřejně přístupných místech mimo zastavěné území obce, kde dochází na stejném místě a ve stejný čas k přítomnosti alespoň 2 osob vzdálených od sebe méně než 2 metry, nejedná-li se výlučně o členy domácnosti.
V odkazu níže předmětné opatření: https://www.mzcr.cz/wp-content/uploads/2021/02/Mimo%C5%99%C3%A 1dn%C3%A9-opat%
Rouška splňuje vyžadovanou normu, jelikož je klasifikována jako zdravotnický prostředek rizikové třídy I. dle směrnice rady 93/42/EHS a naplňuje požadavky a metody zkoušení dle EN 14683+AC
Prohlášení o shodě nalezne spotřebitel na webu www.mamrousky.cz

Složení

Materiál: netkaná textilie
Uchycení pomocí gumiček.
Údaje o firmě www.pharmaactiv.cz

Příbalový léták