Maxivitalis Zlatěnka lněná vláknina s chia—300 g

Zlatěnka lněná vláknina s chia je doplněk stravy s unikátní kombinací zlaté lněné vlákniny a chia semínek. Proč volit Zlatěnku? Má přirozenou oříškovo-máslovou chuť (není dochucováno!), oproti psylliu obsahuje více omega-3 PUFA a lignany.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3396711 | Zbozi: 18119732

Popis produktu

Zlatěnka Iněná vláknina s chia je doplněk stravy s unikátní kombinací zlaté Iněné vlákniny a chia semínek. Proč volit Zlatěnku? Má přirozenou oříškovo-máslovou chuť (není dochucováno!), oproti psylliu obsahuje více omega-3 PUFA a lignany.

Účinné látky

semeno Inu setého (1) chia semínka

Užití

Zlatěnka obsahuje vlákninu z Iněných semínek, která: - Reguluje hladinu cholesterolu a glukózy v krvi, - podporuje normální činnost srdce, - zlepšuje a reguluje trávení a vylučování, - pomáhá kontrolovat tělesnou hmotnost a chuť k jídlu, - zajišťuje komfort při menopauze a podporuje normální funkci prsou, - podporuje normální funkci prostaty a pohlavních orgánů, - navíc působí jako antioxidant.

Dávkování

2 čajové lžičky (10 g) denně.
Doporučujeme rozmíchat a nechat nabobtnat v minimálně 0,2 litru tekutiny.
Těhotné a kojící ženy by se měly před užitím tohoto produktu poradit s lékařem kvůli hormonálním účinkům lignanů, které jsou v Iněné vláknině obsaženy.
Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Údaje o firmě www.simply-you.cz

Příbalový léták