Maxis Relax-lýtková 280 Den s bavlnou černá vel.L

Zdravotnický prostředek

Bavlněné podkolenky 280 DEN je vhodné používat jako prevenci vzniku křečových žil a při prvních příznacích žilního onemocnění.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8591285633332 | Zbozi: 18111893

Popis produktu

Bavlněné podkolenky 280 DEN je vhodné používat jako prevenci vzniku křečových žil a při prvních příznacích žilního onemocnění.

Užití

Díky příměsi bavlny jsou velmi příjemné na nošení. Jemné žebrování připomíná běžnou ponožku.
Použití - jako prevenci vzniku křečových žil - při prvních příznacích žilního onemocnění - při těžké zátěži nohou, např. při cestování

Dávkování

Dle potřeby.

Prevence

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

MAXIS© se specializuje na výrobu zdravotního kompresivního zboží. Výrobky jsou vyráběny z nejlepších vláken a důsledně zpracovávány na počítačem řízených strojích firmy MERZ GmbH. Dokončovací práce jsou prováděny s největší pečlivostí a výrobky podléhají výstupní kontrole. Díky těmto technologiím se MAXIS© zařadila mezi přední světové výrobce zdravotních kompresivních punčoch, Anti-trombo punčoch, dílů a bandáží.
Tato filosofie zabezpečuje další vývoj a uvedení na trh nových zdravotních výrobků, které budou vyhovovat potřebám zákazníků na celém světě.
Neustálý vývoj, pokrok v technologii a stále rostoucí poptávka pacientů nás nutí k soustavnému úsilí a zlepšení. Stálé kontakty s lékaři, výzkumnými ústavy a zdravotními experty jsou rozhodujícím faktorem pro náš úspěch.

Poznámka

Provedení / Složení 280 DEN (20-22 mm/Hg) / 23% polyamid, 55% bavlna, 22% elastan
Nabízené varianty
A-D lýtkové punčochy
Barevné provedení bílá, modrá, černá
Údaje o firmě
Wwww.maxis-medica.cz

Příbalový léták