Maxis kolenní návlek III. velikost 5 šedá

Zdravotnický prostředek

Návleky MAXIS zajistí komfortní a pevnou podporu pro strnulé, ochablé, zraněné či bolavé vazy. Ve všední den, při sportu nebo hobby chrání poškozené klouby a vazy při velké zátěži.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2575927 | Zbozi: 18134622

Popis produktu

Návleky MAXIS zajistí komfortní a pevnou podporu pro strnulé, ochablé, zraněné či bolavé vazy. Ve všední den, při sportu nebo hobby chrání poškozené klouby a vazy při velké zátěži.

Užití

Návleky uleví od bolesti a spolehlivě zpevní vazy končetin. Technologie úpletu umožňuje dokonalé přilnutí. Kompresivní návleky MAXIS mají v místech ohybu speciální strukturu díky níž se nekrčí a výborně padnou. Při nestandardních velikostech vyrábíme kompresivní díly přímo na míru.

Dávkování

Dle potřeby.

Fakta

MAXIS se specializuje na výrobu zdravotního kompresivního zboží. Výrobky jsou vyráběny z nejlepších vláken a důsledně zpracovávány na počítačem řízených strojích firmy MERZ GmbH. Dokončovací práce jsou prováděny s největší pečlivostí a výrobky podléhají výstupní kontrole. Díky těmto technologiím se MAXIS© zařadila mezi přední světové výrobce zdravotních kompresivních punčoch, Anti-trombo punčoch, dílů a bandáží.
Tato filosofie zabezpečuje další vývoj a uvedení na trh nových zdravotních výrobků, které budou vyhovovat potřebám zákazníků na celém světě.
Neustálý vývoj, pokrok v technologii a stále rostoucí poptávka pacientů nás nutí k soustavnému úsilí a zlepšení. Stálé kontakty s lékaři, výzkumnými ústavy a zdravotními experty jsou rozhodujícím faktorem pro náš úspěch.

Poznámka

Velký důraz klademe na kvalitu používaných materiálů a kontrolu jakosti výrobků. Kvalita výrobků MAXIS je vymezena normou ISO 9001 na kterou má společnost auditovaný certifikát. Certifikát Oko-Tex Standart 100 Z0.0.2252 byl společnosti udělen v červenci roku 2000. Výrobky MAXIS získaly oprávnění používat značku CE a značku LYCRA by
DUPONT. Léčebné účinky kompresivních výrobků MAXIS jsou doloženy protokoly z mezinárodní zkušebny EMPA ve švýcarském St. Gallenu a certifikáty akreditované zkušebny Hohenstein v SRN dle normy RAL-GZ 387. Společnost MAXIS pravidelně spolupracuje s předními českými lékaři. Společnost MAXIS má smlouvu se zdravotní pojišťovnou.

Složení

Údaje o firmě www.maxis-medica.cz

Příbalový léták