Lněná vláknina ovocné posílení bio —250 g

Směs bio lněné mouky a ovocných superpotravin s příchutí černého rybízu bohatá na živiny. Obsahuje široké spektrum vitamínů a minerálů, obrovský zdroj antioxidantů. Je také zdrojem Omega 3 a 6 kyselin a kvalitních rostlinných bílkovin. Neobsahuje lepek.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2947886 | Zbozi: 18110671

Popis produktu

Směs bio Iněné mouky a ovocných superpotravin s příchutí černého rybízu bohatá na živiny. Obsahuje široké spektrum vitamínů a minerálů, obrovský zdroj antioxidantů. Je také zdrojem Omega 3 a 6 kyselin a kvalitních rostlinných bílkovin. Neobsahuje lepek.

Účinné látky

Len setý, lignany mořská řasa Kelp ovoce Camu Camu, Acai, Tamarillo

Užití

Smíchejte s oblíbeným jogurtem, ovocným nebo mléčným koktejlem. Smíchejte s tvarohem. Posypte na snídaňové cereálie. Skvěle se hodí k zeleninovým pokrmům jako listová zelenina a saláty.

Dávkování

10 g (2 lžičky) denně.

Příznaky

Zhoršená funkce trávicího systému zejména střevního traktu, zácpa. Vysoká hladina cukru v krvi. Vysoký obsah LDL cholesterolu v krvi. Hormonální nerovnováha. Oslabená imunita.

Prevence

Při dlouhodobém užívání chrání cévní soustavu a srdce před ukládáním cholesterolu v krvi. Napomáhá při hormonální nerovnováze např. menopauza, zdravá prostata, prsa.
Udržuje zdravá střeva. Posiluje imunitu. Ničí volné radikály způsobující nemoci a stárnutí.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

POKUD UŽÍVÁTE Lněnou vlákninu ovocné posílení ZAPIJTE JI DOSTATEČNÝM
MNOŽSTVÍM VODY. Těhotné ženy by se měly před užitím tohoto produktu poradit s lékařem kvůli hormonálním účinkům lignanů, které jsou ve Iněné vláknině obsaženy.

Poznámka

Produkt je balen do recyklovatelných, černých LLDPE plastových sáčků pod inertním plynem, aby byl chráněn proti znehodnocení světlem a kyslíkem.

Složení

Bio certifikovaná, za studena lisovaná Iněná mouka, certifikovaný mrazem sušený černý rybíz, necertifikovaný extrakt ze slupek a jadérek černého rybízu, bio certifikovaná mořská řasa Kelp, mrazem sušené necertifikované ovoce Camu Camu, jahody, bio certifikované ovoce Acai, necertifikované borůvky, ovoce Tamarillo.
Údaje o firmě
Dovozcem a distributorem výrobku pro EU je Walramcom s. r. o., Větrná 1809/18, 792 01
Bruntál, info ©walramcom.cz, www.walramcom.cz.

Příbalový léták