Leros Natur Ledviny a močové cesty—20x2 g

Čajová bylinná směs pro podporu vylučování moči napomáhá zlepšení funkce ledvin a močových cest. Působí preventivně proti zánětům a tvorbě ledinových kaménků.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594740482537 | Zbozi: 18102254

Popis produktu

Čajová bylinná směs pro podporu vylučování moči napomáhá zlepšení funkce ledvin a močových cest. Působí preventivně proti zánětům a tvorbě ledinových kaménků.

Užití

Bylinný čaj pro vylučování. Vyvážená čajová směs, která podporuje vylučování moči, odplavuje nežádoucí metabolity z těla a pomáhá posilovat funkci ledvin a močových cest a močového měchýře, snižuje riziko vzniku písku a kamenů v ledvinách a močovém měchýři. Rostlinné látky jsou šetrné k organizmu a pomáhají chránit zdraví a dobrou kondici. Složení: list břízy, nať zlatobýlu, vřesu, přesličky, truskavce, máty peprné, kořen jehlice a omanu.

Dávkování

chronických onemocněních ledvin, otocích způsobených nedostatečnosti srdce a ledvin konzultujte užívání čaje s lékařem. Výrobek není určen pro děti do 3 let.

Fakta

Příprava: 1 nálevový sáček přelijeme šálkem (0,251) vařící vody a po 10 minutách vyluhování v přikryté nádobě sáček vyjmeme. Čaj se pije vlažný 2-4 krát denně.
Připravuje se vždy čerstvý.

Poznámka

LEROS,s.r.o. nástupce Léčivých rostlin téměř 50 let na trhu. Řádná registrace a certifikace SÚKLem. Tradiční receptura, obohacená o nejmodernější poznatky a výzkumy z oblasti farmacie, medicíny a bylinné léčby. Přírodní suroviny vysoké kvality. Bylinné produkty bez chemických a konzervačních přísad. Široké spektrum jednodruhových bylin a bylinných čajů.
Údaje o firmě
Wwww.leros.cz

Příbalový léták