Leros Natur Echinacea tea, imunita—20x2 g

Bylinná čajová směs napomáhá posilovat obranyschopnost organismu organizmu zejména v období chřipek a nachlazení. Echinacea příznivě ovlivňuje infekční choroby, pomáhá proti opakovaným infekcím dýchacích a močových cest, pomáhá proti aftům.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594740482582 | Zbozi: 18100024

Popis produktu

Bylinná čajová směs napomáhá posilovat obranyschopnost organismu organizmu zejména v období chřipek a nachlazení. Echinacea příznivě ovlivňuje infekční choroby, pomáhá proti opakovaným infekcím dýchacích a močových cest, pomáhá proti aftům.

Užití

Bylinná čajová směs je zdrojem vitaminů C,B,E, provitaminu A. Snižuje náchylnost k nemocem z nachlazení, příznivě ovlivňuje infekční choroby, pomáhá v boji proti aftům, opakovaným infekcím dýchacích a močových cest a středoušním zánětům.

Dávkování

Dospělí: 3 x denně 1 šálek, děti od 6 let 1 šálek.

Fakta

Pro prodej kvalitních funkčních bylinných směsí i mimo sítě lékáren vyvinul LEROS produktovou řadu LEROS Natur. Výrobky této řady jsou čistě bylinné, bez umělých, chemických a konzervačních látek, umělých aroma a jiných nepopulárních látek. Zároveň v této řadě spojujeme tradiční ověřené receptury, bezpečnost certifikované výroby a kvalitu spojenou s účinkem bylin.

Poznámka

Echinacea je přírodní antibiotikum a prostředek proti, infekci, pomáhá ničit bakterie i viry v organismu. Echinacea působí tak, že stimuluje buňky imunitních systému, které jsou klíčovou zbraní v boji proti infekci. Echinacea navíc podporuje v buňkách tvorbu přirozené protivirové substance zvané interferon. Tyto účinky jsou však relativně krátkodobé, takže je vhodné užívat echinaceu během akutní infekce v krátkých intervalech — vždy po několika hodinách.
Echinacea dokáže pomáhat v prevenci dvou nejčastějších virových onemocnění — zánětu dýchacích cest a chřipky. Nejúčinnější je při prvních příznacích onemocnění.
Podle jedné studie byl u pacientů náchylných k nachlazení výskyt onemocnění u skupiny lidí užívajících echinaceu po dobu osmi týdnů o 35 procent nižší než u skupiny lidí užívajících placebo. Rovněž frekvence nachlazení byla u nich méně častá — mezi jednotlivými recidivami uplynulo až 40 dnů, zatímco u skupiny s placebem pouze 25 dnů.
Studie potvrzují, že echinacea pomáhá rovněž při zduření sliznic, horečce a bolestech hlavy, které doprovázejí nachlazení. Příznaky bývají méně výrazné a rychleji mizí.
Echinacea může mít svou cenu také při některých recidivujících nemocech, jako je zánět dásní, infekce močových cest a zánět středního ucha. Někdy se také používá při léčení streptokokových a stafylokokových infekcí, u herpetických infekcí, jako je pásový opar nebo herpes simplex, a při zánětech průdušek a vedlejších dutin nosních. Mezi autoimunní choroby, při nichž se může echinacea uplatnit, patří lupus, roztroušená skleróza, unavový syndrom a AIDS. Určitý vliv může snad také mít na některé formy rakoviny, zvláště u pacientů s porušenou imunitou po chemoterapii a ozařování.
Echinaceu lze použít i místně na kůži. Její šťáva podporuje hojení všech druhů nežitů, abscesů, ekzému, popálenin a proleženin. Při léčení bolestí a zánětů v krku lze tinkturu naředit a použít jako kloktadlo.

Složení

Údaje o firmě
Společnost LEROS byla založena v roce 1994, svým výrobním programem však navázala na 40-ti letou tradici státního podniku Léčivé rostliny - Zbraslav, jehož počátky se datují do roku 1954. Posláním společnosti je přinášet vysoce kvalitní bylinné čaje a výběr exkluzivních černých, zelených a ovocných čajů.

Příbalový léták