Lepicol Plus Trávicí enzymy—180 kapslí

Lepicol PLUS (kapsle) - formule 4 v 1 (živé kultury, vláknina, inulín, trávicí enzymy), doplněk stravy s vysokým obsahem vlákniny.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594028190574 | Zbozi: 18103562

Popis produktu

Lepicol PLUS (kapsle) - formule 4 v 1 (živé kultury, vláknina, inulín, trávicí enzymy), doplněk stravy s vysokým obsahem vlákniny.

Účinné látky

Psyllium
Frukto-oligosacharidy
Lactobacilly

Užití

Lepicol plus+ je multi-vlákninový přípravek obsahující jemné psyllium, které přispívá k udržování normálního pohybu střev, dále pak inulín, tedy prebiotickou vlákninu. Tyto dvě složky vám mohou pomoci zajistit si doporučovanou denní dávku vlákniny. Třetí klíčovou složkou je 5 kmenů živých kultur, které se přirozeně vyskytují v trávicím ústrojí zdravého člověka.
Lepicol plus+ má pro vás extra benefit, a sice v tom, že obsahuje trávicí enzymy a tři botanické složky, kořen zázvoru, lístky máty peprné a fenyklové semínko.

Dávkování

Doporučené dávkování: užívejte nejlépe 10 minut před jídlem.
Dospělí: užívejte 4-8 kapslí jednou nebo dvakrát denně. Zapijte vodou nebo ovocnou šťávou (200-300 ml). Doporučujeme začít s nižší dávkou a postupně zvyšovat dle individuálních potřeb (maximálně 8 kapslí dvakrát denně).
Děti: 2-5 kapslí jednou nebo dvakrát denně, zapít vodou nebo ovocnou šťávou (100-200 ml) Podávání Lepicolu dětem mladším 12 let by rodiče měli konzultovat s lékařem.
Těhotné ženy: Lepicol plus+ je vhodný i pro těhotné, ale, tak jako i u jiných doplňků stravy, doporučujeme konzultaci s lékařem.
Upozornění: užívání Lepicolu plus+ bez tekutin může způsobit, že se začnete dusit.
Proto vždy Lepicol plus+ řádně zapijte, nejlépe množstvím 200-250 ml na 5 kapslí
Lepicolu plus+. Pokud jste v nedávné době prodělali nějakou operaci střev či máte jiné střevní obstrukce, konzultujte vždy užívání Lepicolu plus+ se svým lékařem. Pokud kdykoliv v průběhu užívání Lepicolu plus+ pocítíte nějaké potíže, přestaňte s jeho užíváním a poraďte se s lékařem. Není vhodné pro děti do 3 let.

Fakta

Vláknina Psyllium — rozemleté osemení jitrocele indického, které absorbuje ve vodě více než 20krát svou vlastní hmotnost, je ideálním zdrojem vlákniny pro zajištění funkčnosti
LEPICOLU v souvislosti s pohybem nestrávených zbytků potravy v trávicím ústrojí.
Živé kultury (laktobacily a bifidobakterie), jsou známé též jako přátelské bakterie a
LEPICOL obsahuje pouze speciální živé kultury (5 kmenů) ze sbírek firmy Probiotics
International Ltd. z Velké Británie.
Inulín (frukto-oligosacharidy) je extrahován z čekanky a slouží zejména jako živný substrát pro přátelské bakterie, ty pak získávají konkurenční výhodu oproti jiným bakteriím.
POUŽITÉ SUROVINY: psyllium - jitrocel indický 98% čistoty, frukto-oligosacharidy (inulin), lactobacillus plantarum PXN47, lactobacillus rhamnosus PXN54, lactobacillus bulgaricus
PXN39, lactobacillus acidophillus PXN35 a bifidobacterium bifidum PXN23, směs trávicích enzymů - proteáza(23%), betain HCI (17%), kořen zázvoru(12%), papain(12%), máta peprná(12%), semena fenyklu(12%), bromelain(12%).
Množství živých kultur: 2 miliardy CFU v 10 gramech, což odpovídá 750 miliónům CFU v 5 kapslích. Potvrzeno rozbory České zemědělské univerzity v Praze a Společností pro probiotika a prebiotika.
Výrobek není určen k používání jako náhrada pestré stravy. Skladujte v suchu a po otevření vždy obal pečlivě uzavřete.
Údaje o firmě www.lepicol.eu

Příbalový léták