Lecitin sojový granulát—250 g

Nejčistší lecitin na českém trhu. Snižuje cholesterol v krvi, posiluje imunitu, čistí cévní stěny, pomáhá posílít paměť.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8002816600001 | Zbozi: 18117299

Popis produktu

Nejčistší lecitin na českém trhu. Snižuje cholesterol v krvi, posiluje imunitu, čistí cévní stěny, pomáhá posílít paměť.

Užití

  • dlouhodobě snižuje hladinu cholesterolu
  • čistí cévní stěny
  • účinně mírní bolesti kloubů
  • omezuje padání vlasů
  • zlepšuje paměť, působí antistresově
  • odstraňuje nadýmání a upravuje stolici
  • je vynikajícím prostředkem pro regeneraci organismu

Dávkování

Sójový lecitin může být konzumován přímo nebo v kombinaci s ostatními potravinami.
Doporučená dávka je 2 - 4 kávové lžičky denně.Výrobek neobsahuje aromatické látky a barviva. Lecitin je téměř nezbytným potravinovým doplňkem pro každého člověka.

Poznámka

Se vstupem do nového tisíciletí oslavila naše firma pětileté narozeniny. Na základě dlouhodobých zkušeností jsme se soustředili na distribuci potravinových doplňků, zdravotních kompresivních punčoch, kompletů lékovek a dalších doplňujících výrobků.
Firma se stabilizovala a úspěšně prosperuje na českém trhu díky kvalitním výrobkům, které prokázaly svoji účinnost. Chtěli bychom poděkovat především těm zákazníkům, kteří nám zachovávají přízeň a věrnost.
Mezi osvědčené preparáty patří DiaSTABIL - forte (obsahuje stopový prvek chrom) a čistý granulovaný Lecitin, jejíchž efektivnost ocenili především diabetici při snižování glykémie a cholesterolu. K novějším patří výrobky spojené s řasou Spirulinou. V neposlední řadě je nutno vyzvednout např. GELAMAX (želatinový nápoj), CREATIN monohydrát a další. Jsme rádi, že mnoho z Vás si oblíbilo naše jíž řadu let dovážené kvalitní kompresivní punčochy GLORIA - MED, částečně hrazené VZP, které splňují všechny mezinárodní certifikáty kvality. Na základě dobrých zkušeností s těmito punčochami jsme začali importovat další novou značku SOLIDEA. Tyto patentové kompresivní mikromasážní punčochy si od začátku získaly pro svůj design oblibu u našeho něžného pohlaví, což nám působí velkou radost.
Údaje o firmě www.sunpharm.cz

Příbalový léták