La Roche-Posay Eau Thermale Termální voda LRP—50 ml

Termální voda z La Roche-Posay 50ml - je přirozeně bohatá na selen. Zklidňuje a zvláčňuje pokožku podrážděnou vnějšími faktory (slunce, dermatologické zákroky. Prokazatelně působí proti volným radikálům. Vhodná pro dospělé i pro děti.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2705706 | Zbozi: 18116926

Popis produktu

Termální voda z La Roche-Posay 50ml - je přirozeně bohatá na selen. Zklidňuje a zvláčňuje pokožku podrážděnou vnějšími faktory (slunce, dermatologické zákroky.
Prokazatelně působí proti volným radikálům. Vhodná pro dospělé i pro děti.

Účinné látky

Selen termální voda z La Roche Posay
Minerální soli

Užití

Základní péče pro citlivou pleť. Zklidňuje kůži podrážděnou vnějšími faktory (slunce, dermatologické zákroky,...), má anti-oxidační účinky a působí proti volným radikálům.
Určena pro péči o kůži dětí i dospělých. Vzhledem k jedinečnému složení, pokud se týká obsahu minerálních solí a vzácných prvků, zejména selenu, termální voda z La
Roche-Posay prokazatelně působí proti volným radikálům.

Dávkování

Využijte blahodárných účinků termální vody každý den. Vhodá pro komplementární hygienu, osvěžení a hydrataci a hojení a zklidnění pokožky.

Příznaky

Podrážděná pokožka

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Nádobka je pod tlakem; nevystavujte slunečnímu záření a teplotám nad 50"C. Ani vyprázdněnou nádobku neprorážejte a nevhazujte do ohně. Používejte pouze pro účel, pro který je výrobek určený. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo na žhavé předměty.
Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení. — Zákaz kouření. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Údaje o firmě www.laroche-posay.cz

Příbalový léták