L-Arginin 400mg—100 tobolek

L-arginin je důležitý zejména pro cévní systém (krevní tlak, oběhový systém a cévy), u mužů zmírňuje poruchy erekce a podporuje spermatogenezi.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3110419 | Zbozi: 18109649

Popis produktu

L-arginin je důležitý zejména pro cévní systém (krevní tlak, oběhový systém a cévy), u mužů zmírňuje poruchy erekce a podporuje spermatogenezi.

Účinné látky

L-arginin

Užití

L-arginin je jedna z esenciálních aminokyselin, přesněji semi-esenciálních, vyskytujících se vlidském organismu. Stejně jako ostatní aminokyseliny se vyskytuje ve své pravotočivé a levotočivé formě. L-arginin je důležitý zejména pro cévní systém (krevní tlak, oběhový systém a cévy), u mužů zmírňuje poruchy erekce a podporuje spermatogenezi.

Dávkování

Dospělí od 25 let 1 až 3 krát denně jednu tobolku, pro zlepšení sexuální výkonnosti 2 kapsle hodinu před sexuálním stykem. Užívá se na lačno ráno nebo večer.

Kontraindikace

Neužívejte, trpíte-li herpetickou infekcí, schizofrenií, onkologickým onemocněním, neužívejte v období těhotenství a kojení.

Vedlejší příznaky

Osoby s nízkým tlakem mohou trpět závratěmi při užití vysokých dávek |-argininu.

Poznámka

Uchovávejte mimo dosah dětí, výrobek není určen dětem alidem mladších 25 let, nepřekračujte denní doporučené dávkování, není určeno jako náhrada pestré stravy,
Nejste-li si jistí, konzultujte se svým lékárníkem nebo lékařem, minimální trvanlivost do data uvedeného na obalu.

Složení

Údaje o firmě
AcePharma je obchodní značka FS produktů přírodní farmacie - volně prodejných doplňků stravy výhradně přírodního původu od tuzemského producenta ACEFILL s.r.o.
ACEFILL s.r.o.-tuzemský producent volně prodejných doplňků stravy řady „AcePharma“ viz www.AcePharma.cz. Společnost je certifikována pověřenou certifikační autoritou pro distribuci BIO produktů. Všechny produkty jsou notifikovány u MZ ČR.

Příbalový léták