Křemík Aktiv—30 tobolek

Přípravek pro péči o kůži, nehty, vlasy, klouby a cévy. Jeho význam roste s věkem, kdy obsah křemíku a dalších živin v těle klesá a je žádoucí je pravidelně doplňovat.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594062350361 | Zbozi: 18103641

Popis produktu

Přípravek pro péči o kůži, nehty, vlasy, klouby a cévy. Jeho význam roste s věkem, kdy obsah křemíku a dalších živin v těle klesá a je žádoucí je pravidelně doplňovat.

Účinné látky

Křemík
Biotin
Zinek

Užití

Zinek přispívá k udržování normálního stavu kostí, pokožky, nehtů a vlasů, jako antioxidant pomáhá chránit buňky před oxidačním stresem a přispívá k normální funkci imunitního systému. Kyselina pantothenová se podílí na regulaci syntézy a metabolismu steroidních hormonů, přispívá k udržování normálního energetického metabolismu a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Biotin podporuje normální stav a funkci pokožky, sliznic a vlasů, metabolismus makroživin a činnost nervové soustavy.

Dávkování

Děti od 14 let 1 tobolka za den. Dospělí 1- 2 tobolky za den. Lze užívat dlouhodobě.

Příznaky

Ochablá suchá a svraskalá pokožka, vrásky. Štěpení a vypadávání vlasů, zvýšená lámavost nehtů. Oslabená imunita, dlouhodobá únava a vyčerpání, suché sliznice.

Prevence

Při pravidelném užívání zpomaluje příznaky stárnutí, brání vysychání pokožky a sliznic.

Fakta

Obsah křemíku v těle se snižuje s věkem, kdy roste význam křemíkové suplementace.

Složení

Maltodextrin (plnidlo), křemík 15 mg, zinek 15 mg (tj. 150 % referenční výživové hodnoty), kyselina pantothenová (vitamín B5) 5 mg (83 % RVH), biotin 75 ug (150 % RVH), kyselina hyaluronová 15 ug v 1 želatinové tobolce.
Obal tobolky: želatina, glycerin.
Údaje o firmě
Společnost Virde, s.r.o. je moderní a dynamická výrobně - obchodní společnost, která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a prostředků tzv. léčebné kosmetiky. Snaží se zlepšit kvalitu života poskytováním vysoce kvalitních výrobků, přednostně na přírodní bázi, které si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, aleiv
SR, Polsku, Maďarsku a na Ukrajině.

Příbalový léták