Konopný olej—200 ml

Olej získaný ze semen konopí lisovaných za studena pro rozmanité využití, zejména pro příznivé ovlivnění kardiovaskulárního systému a zklidnění nervového systému.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2620764 | Zbozi: 18111148

Popis produktu

Olej získaný ze semen konopí lisovaných za studena pro rozmanité využití, zejména pro příznivé ovlivnění kardiovaskulárního systému a zklidnění nervového systému.

Účinné látky

Konopí seté, olej
Tocoferoli alfa

Užití

Za studena listovaný olej obsahuje pro tělo cenné aktivní látky - nenasycené mastné kyseliny omega-6 a omega-3 v optimálním poměru, který pomáhá při kontrole krevní hladiny cholesterolu a triglyceridů a blahodárně ovlivňuje kardiovaskulární systém. Olej působí příznivě na stav a funkci svalů a kloubů, podporuje imunitní systém, optimalizuje obranné reakce organismu. Pomáhá udržovat normální metabolismus glukózy. Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem.

Dávkování

1 polévková lžíce (10 ml) za den, lze rozdělit na 2 dávky.

Příznaky

Zhoršený průtok krve cévami, oslabená obranyschopnost, trvalá či dlouhodobá únava, zvýšená glykémie.

Prevence

Při dlouhodobém užívání příznivě ovlivňuje stav srdce a cév, omezuje nebezpečí poruch
KVS.

Kontraindikace

Ojedinělá přecitlivělost na obsažené látky.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Za studena listovaný olej obsahuje pro tělo cenné aktivní látky: nenasycené mastné kyseliny omega-3 a omega-6 ve vyváženém poměru, komplex fytosterolů, vitamíny
A,B,C,D a minerály draslík, vápník, železo a hořčík.

Poznámka

Pro svou výbornou chuť je velmi vhodný na vaření či dušení, ale zejména pro studenou kuchyni a rovněž pro samostatné užívání.

Složení

Konopí seté (Cannabis sativa) 100 % olej 50 ml, slunečnicový olej 50 ml, alfa-tokoferol 500 mg (vitamin E, antioxidant) ve 100 ml výrobku, tj. 50 mg v doporučené denní dávce 10 ml oleje (odpovídá 416 % doporučené denní dávky) ve 100 ml výrobku.
Údaje o firmě
Společnost Virde, s.r.o. je moderní a dynamická výrobně - obchodní společnost, která se specializuje na vývoj, výrobu a prodej doplňků stravy a prostředků tzv. léčebné kosmetiky. Snaží se zlepšit kvalitu života poskytováním vysoce kvalitních výrobků, přednostně na přírodní bázi, které si získaly své spokojené zákazníky nejen v ČR, aleiv
SR, Polsku, Maďarsku a na Ukrajině.

Příbalový léták