Koloidní stříbro Ag100 40ppm—300 ml

Koloidní stříbro je přírodní kosmetický přípravek, který dokonale čistí a regeneruje pleť. Snižuje vylučování mazu a příznivě působí na akné, rozšířené póry, kožní plísně, zápaly a pod.

Cena vč. DPH
341 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3225480 | Zbozi: 18114858

Popis produktu

Koloidní stříbro je přírodní kosmetický přípravek, který dokonale čistí a regeneruje pleť.
Snižuje vylučování mazu a příznivě působí na akné, rozšířené póry, kožní plísně, zápaly a pod.

Účinné látky

koloidní stříbro

Užití

Koloidní stříbro 40ppm je přírodní kosmetický přípravek, který dokonale čistí a regeneruje pleť. Snižuje vylučování mazu a příznivě působí na akné, rozšířené póry, kožní plísně, zápaly a pod. Uklidňuje podrážděnou, případně začervenalou pokožku. Při pravidelném užívání regeneruje pleť a má příznivé účinky.
Aplikuje se tak, že jej nanesete přímo na pokožku, doporučuje se ráno a večer.
Velikost částic se pohybuje v rozmezí 3 do 72 nm. Stejná velikost částic je do koncentrace 50ppm. Jelikož se větší koncentrace vyrábí dvoufázově tak se uvolňují i větší částice. Za nano částice se považují částice do 100nm.
Upozornění: Výrobek není určení pro osoby, které jsou alergické na stříbro. Nedoporučuje se pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Chraňte před přímým slunečním světlem, uchovávejte mimo magnetická pole, chraňte před mrazem. Výrobek neobsahuje barviva ani konzervační látky.

Dávkování

Malé množství tonika naneste na kosmetický kapesníček a jemně potřete pokožku tváře, krku a dekoltu. Nejvhodnější je použití každý den ráno a večer, předtím, než si nanesete oblíbený krém a make-up. Na pokožku příznivě působí doplňující osvěžování tváře a dekoltu během dne.

Fakta

Jedná se o totožný výrobek, který byl vyráběn před rokem 2010. Pouze nařízením
Evropské komise byla změněna klasifikace z doplňku stravy na kosmetiku. Koloidní stříbro je přírodní kosmetický přípravek, který dokonale čistí a regeneruje pleť. Příznivě působí na akné, rozšířené póry, kožní plísně, zápaly a pod. Uklidňuje podrážděnou, začervenalou pokožku. Použití: přímo na pokožku, dle potřeby. Dermatologicky testováno.

Poznámka

Velikost částic u koncentrací 10 až 20 ppm se pohybuje v rozmezí 3 do 38 nm. Čím jsou částice menší tím je produkt stabilnější a částice účinnější. Velikost částic u koncentrací 25 až 50 ppm se pohybuje v rozmezí 3 do 72 nm. Jelikož se větší koncentrace vyrábí dvoufázově tak se uvolňují i větší částice. Za nano částice se považují látky do 100nm.

Složení

Ingredients:
Colloidal silver (nano) 99,99%, demineralizovaná voda vodivost 0,5 uS, CPNP Reference: 1059150, HVBPKV/132-256127/2013/Ko. Vyrobeno dle normy STN EN ISO 22716:2007.
Údaje o firmě www.pharmaactiv.cz

Příbalový léták